Grigore Cartianu, atac MIȘELESC la Gabriela Firea
News

Grigore Cartianu, atac MIȘELESC la Gabriela Firea

Un tavan din rigips a căzut într-un corp de clădire al Şcolii Gimnaziale nr. 141, din Sectorul 5, din Bucureşti. Potrivit Inspectoratului Şcolar General, clădirea respectivă urma să fie reabilitată şi niciun elev nu a fost rănit, copiii fiind în programul „Şcoala Altfel”. După logica unora, dacă scoala este din Capitala, Gabriela Firea este răspunzătoare.

Prăbușirea tavanului putea să omoare zeci sau sute copii, dar televiziunile nu au timp de asta, sunt ocupate cu petardele lansate de Andronic. O spune Grigore Cartianu care nu pierde ocazia de a lansa un atac la adresa primarului general, Gabriela Firea.

loading...

”O tăcere asurzitoare s-a așternut în jurul catastrofei de la Școala 141 din Capitală. Prăbușirea tavanului putea să omoare zeci sau sute copii, dar televiziunile nu au timp de asta, sunt ocupate cu petardele lansate de Andronic. Firea tace, așteptând cu lavaliera la rever o nouă vizită-surpriză a lui Gâdea sau a altui propagandist bine plătit, care să constate că la Primărie se muncește în draci și că, în sfârșit, suntem pe mâini bune. Mare noroc ne-a lovit cu doamna primar!

Mizerabilele televiziuni nu au timp să dezbată cauzele unei tragedii amânate. Așa cum nu au timp să-și amintească o știre recentă: în bugetul pe 2017, Primăria Capitalei a alocat de 8 ori mai mulți bani pentru distracție şi biserici decât pentru învățământ. Mai mulți bani pentru recreere decât pentru sănătate.

Asta spune totul. Pentru Vrăjitoarea din Voluntari, totul este un spectacol pe bani mulți. Un bal mascat cu viețile oamenilor. The show must go on!”, a scris Grigore Cartianu pe Facebook.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });