News

Grindeanu, APEL către toți pesediștii din teritoriu

Premierul Sorin Grindeanu a făcut, duminică seară, un apel către toți membrii Partidului Social Democrat să nu le fie frică să își exprime punctul de vedere în partid, subliniind că PSD nu este reprezentat doar de Comitetul Executiv, ci de \’\’sutele de mii de membri\’\’ din teritoriu.

”În acest moment s-a instaurat teama şi frica. (…) Acest partid, PSD, din care fac parte, nu înseamnă doar 60 de domni sau doamne din Comitetul Executiv Naţional, înseamnă acele sute de mii de membri. (…) Transmit acest mesaj către toţi. Să nu le fie frică! În acest moment s-a instaurat teama şi frica. Repet: modalitatea prin care poţi să dărâmi un guvern este în Parlament moţiunea de cenzură. Haideţi să vedem ce se va întâmpla miercuri, printr-o modalitate constituţională şi legală!”, a spus Grindeanu, duminică, la Palatul Victoria.

loading...

El a explicat că atitudinea sa faţă de liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost adoptată pe motiv că în partid este o ”situaţie excepţională”.

”Când am ţinut discursul de învestire în Parlament, şi chiar vă rog să vă aduceţi aminte, am repetat la nesfârşit un cuvânt: normalitate. Și am spus de nenumărate ori şi chiar dumneavoastră aţi remarcat acest lucru. Cum se desfăşoară lucrurile în acest moment, suntem departe de a fi în normalitate. Iar în situaţii excepţionale, în care fără niciun fel de motivare, doar din dorinţa unui singur om care doreşte puterea absolută şi riscă prin această acţiune să scoată Partidul Social Democrat de la guvernare, trebuie să răspunzi, trebuie să te opui”, a adăugat Sorin Grindeanu.

loading...
To Top