Grindeanu, chemat la Cotroceni. Chirieac: Iohannis dă semnale că dorește să înceapă un război cu PSD
News

Grindeanu, chemat la Cotroceni. Chirieac: Iohannis dă semnale că dorește să înceapă un război cu PSD

Președintele Klaus Iohannis a avut o discuţie telefonică cu premierul Sorin Grindeanu, urmând să se întâlnească miercuri după-amiază pentru o discuţie asupra bugetului, date fiind îngrijorările pe această temă pe care le are şeful statului, a declarat luni purtătorul de cuvânt Mădălina Dobrovolschi.

loading...

Potrivit Mădălinei Dobrovolschi, îngrijorările sunt bazate pe cifre şi date. „Nu este străin de nimeni ceea ce se întâmplă în ultima perioadă. La nivelul Administraţiei Prezidenţiale există analize serioase, dar ca şi cetăţean de rând există aceste îngrijorări bazate pe cifre, pe date. Îngrijorările acestea sunt până la nivelul Administraţiei Prezidenţiale”, a mai spus purtătorul de cuvânt al şefului statului.

loading...

Analistul Bogdan Chirieac susține că președintele Klus Iohannis dă semnale clare că dorește să înceapă un război cu PSD, iar după ce ”a urcat în ring” cu Liviu Dragnea, șeful statului vrea acum să facă același lucru cu premierul Sorin Grindeanu.

”Cred că cel mai important lucru în România de astăzi este să ajungem la pace. Trebuie să înceteze războiul pe toate planurile, din justiție, politică, războiul intra-românesc economic, între corporații și ce a mai rămas din capitalul românesc. Mă refer la absolut toată lumea și la PSD deși nu PSD a deschis acest război. Ați văzut că PSD a avut campania pe care o știm foarte bine. Au câștigat alegerile de o manieră zdrobitoare, la președintele Iohannis care a dat semnale clare că dorește să înceapă un război cu PSD-ul și văd că și face acest lucru. Nu știu de ce face acest război deoarece următoarele alegeri sunt peste trei ani.

De exemplu faptul că ieșit doamna asta foarte înțepată, în sensul pozitiv al cuvântului, la verb, Mădălina Dobrovolschi și a spus: l-am chemat miercuri și a făcut și a dres. Deci chestiunea asta se putea desfășura și de o manieră informală, fără presă, că acum prin ce a făcut președintele Iohannis prin purtătorul său de cuvânt, iar a creat un ring. Până acum a fost ringul făcut tot de domnul Iohannis în care a intrat președintele și a venit cu domnul Dragnea. Acum președintele face un ring de box în care intră dânsul cu premierul Grindeanu. Vi se pare că este ce aveam nevoie în acest moment? Mie nu mi se pare”, a spus Bogdan Chirieac.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });