Grindeanu rămâne de neclintit. DECLARAȚIA care spune TOTUL
News

Grindeanu rămâne de neclintit. DECLARAȚIA care spune TOTUL

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, la Paris, că nu există niciun fel de ştirbire a autorităţii premierului din partea liderilor coaliţiei de guvernare, formată din PSD şi ALDE.

„Nu există niciun fel de ştirbire a autorităţii premierului”, a spus Sorin Grindeanu, întrebat fiind dacă este afectat de o eventuală presiune din partea liderilor coaliţiei de guvernare.

El a mai spus că evaluările făcute de liderii coaliţiei de guvernare sunt normale.

loading...

„E normal să fie evalutări, evaluări pe care le fac şi liderii coaliţiei. Este un guvern politic, care se bazează pe o majoritate în Parlament. Evaluări pe care le facem şi la nivel de guvern, la nivelul primului ministru. E un guvern perfect? Nu. Tot timpul e loc de mai bine, tot timpul e loc de a-ţi îmbunătăţi activitatea”, a adăugat Sorin Grindeanu.

El a evitat să răspundă criticilor venite din partea preşedintelui executiv al PSD Nicolae Bădălău.

Fiind întrebat dacă este de părere că nu mai este sprijinit de coaliţia de guvernare ca la început, Grindeanu a spus: „Nu! De unde această concluzie?”.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });