News

Harbuz trădează PSD și fuge la sânul lui Băsescu

Deputatul PSD Liviu Harbuz s-a alăturat luni Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR) şi a depus către preşedintele Camerei Deputaţilor o cerere de afiliere la grupul parlamentar UNPR. Harbuz a fost numit tot luni în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei de Neamţ a Uniunii. 

Harbuz spune că a luat decizia de a se alătura UNPR şi grupului parlamentar progresist pentru a-și putea continua munca pe care a depus-o în judeţul Neamţ şi pentru a-și putea duce la bun final proiectele şi iniţiativele pe care le-a promis şi pe care le-a început pentru oamenii din zonă.

loading...

„Am o relaţie veche cu Valeriu Steriu şi am încredere în competenţele sale politice şi în direcţia în care poate îndruma UNPR în această perioadă politică tulbure, în care este nevoie de politică de calitate, făcută pentru binele românilor”, a declarat Liviu Harbuz. Preşedintele UNPR, Valeriu Steriu, a salutat decizia deputatului, arătând că UNPR este un partid care se întăreşte constant.

„Îl cunosc bine pe Liviu şi pot spune că întâi de toate este un prieten bun şi un profesionist desăvârşit. Venirea sa în UNPR aduce un plus de valoare şi de competenţă politică partidului, în special în zona de agricultură şi de management politic. Echipa UNPR se consolidează şi se lărgeşte cu profesionişti şi oameni de valoare şi acest lucru nu poate decât să ne bucure, pentru că ne confirmă rolul de pol politic central”, a spus Steriu.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top