News

Hilde Brandl, GAFĂ la Antena 3. Oricum o dă tot nu iese bine: În ce limbă ați făcut campanie?

Moment jenant la Antena 3. Fiecare apariție a liberalei Hilde Brandl se pare că se lasă cu câte o gafă. Aceasta a făcut scut în jurul instituțiilor financiare consideră că premierul Mihai Tudose se răzbună pe bănci din cauza celor 500 de euro pe care i-a pierdut. Halucinant? Iată dialogul dintre Oana Zamfir, Hilde Brandl și Dana Varga prezentat de DC News.

Hilde Brandl: Faptul că un premier vine și, pe o experință privată, de un cont al lui, cu 500 de euro, el acuma a declanșat un război cu o bucată mare a ceea ce face că o țară continuă o dezvoltare și funcționează, deci nu se poate.

Oana Zamfir: Deci dvs. spuneți că Tudose și-a adus aminte că a avut cândva 500 de dolari și pentru asta se răzbună pe bănci?

Hilde Brandl: Exact asta declară dânsul.

Oana Zamfir: Doamna Brandl, eu glumesc. Dvs. vorbiți serios?

loading...

Hilde Brandl: Asta a declarat, repetitiv.

Dana Varga: A dat un exemplu, să nu exagerăm.

Oana Zamfir: Dvs. vorbiți serios?

Hilde Brandl: Dl Tudose vorbește foarte serios. Acuză o parte integrală, joburile depind de această funcționare a băncilor. Cum este posibil ca un premier să-și permită o asemenea iresponsabilitate?

Dana Varga: Doamna deputat, nu știu cum ați câștigat alegerile în ce limbă ați făcut campanie, dar e clar că limba română o înțelegeți greu și interpretați orice cuvânt. Dl premier a spus un fapt ca atare, înainte de a fi prim-ministru a avut o problemă personală, e nomal să atragă atenția că există o problemă în sistemul bancar.

loading...
To Top