News

Hilde Brandl, momente penibile la Antena 3. Gâdea îi dă FATALA. Mare rușine. S-a făcut de râs

Liberala Hilde Brandl a ieșit șifonată tare și a oferit momente de toată jena la Antena 3 în emisiunea Sinteza zilei. Nu că e prima dată dar acum ea a reușit performanța istorică de a se certa cu toți oamenii din platou doar din dorința de a îl apăra pe George Soroș. Ceea ce este mai rar trebuie să recunoaștem. Practic ne este imposibil să nu exclamăm de câte ori o vedem pe Hilde pe TV: Iar se face de râs!

După ce cei prezenția cu venit cu argumente în a arăta cât de malefic este George Soros in planurile sale si cum pune umărul dărâmarea unor guverne, Brandl ”striga în gura mare” și nu-i lăsa pe ceilalți să-și expună punctul de vedere: ”Nu știu ce aveți cu el. Este un om respectat care investește masiv pentru democrație.”

Total deplasată în afirmații, ea s-a luat la harță cu Oana Stancu, Mugur Ciuvică, Codrin Ștefănescu iar lista poate continua. Nu am spus și de realizatorul Sintezei pentru că aici avem un moment care cu siguranță va rămâne în istoria televiziunii la exemple negative.

Mihai Gâdea a dat-o în vileag pe liberala Hilde Brandl. A spus ce mesaje a primit chiar în timpul emisiunii „Sinteza zilei”, de la Antena 3, în care era invitată marți seară.

„Doamna Brandl, nu știu dacă în seara aceasta vorbim cu dumneavoastră sau cu cine vă scrie în telefon. Pentru că suntem în platou, putem fi filmați în toate felurile. Dumneavoastră purtați niște discuții cu anumite persoane despre invitații noștri.

loading...

Sunt niște discuții oribile: ‘ce cretin!’, ‘e așa scârbos!’, ‘fără cuvinte’. Întreba mea este dacă vorbiți dumneavoastră sau vorbește altcineva prin gura dumneavoastră? Pentru că tot ce scrie aici, în mesaje, dumneavoastră doar repetați ca un disc.

Doamna Brandl avea telefonul în permanență deschis și primea tot felul de lucruri de la un domn care înțeleg că se ocupă de PR-ul său. De asemenea, și alte persoane îi scriau”, a spus Mihai Gâdea.

Și asta nu este tot. Trebui spus și că nu suntem răi deloc. Până și liberalii au fost uimiți de modul în care doamna Brandl a reacționat. Ce scrie deputatul PNL, Daniel Zamfir:

Sunt oripilat sa vad un reprezentant al PNL cum il apara in halul asta pe Soros… O fi facand Soros vreo noua politica, de dreapta bineinteles, de care eu, mai consevator fiind, nu ma prind…”

Totul a pornit de la faptul că George Soros dă fundației sale, cu filială și în România, 18 MILIARDE de dolari. Este de interesant unde se vor duce apoi banii și pentru ce anume. La lucruri bune insa nu ne asteptam.

Și bombonica de pe colivă. Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a participat în Parlamentul European la un eveniment dedicat luptei anticorupţie din România şi Ucraina.Potrivit anunțului conferinței, evenimentul a fost organizat de Rebecca Harms, un europarlamentar din Germania, și Petras Austrevicius, membru al PE din Lituania.Rebecca Harms este un om politic german, care apare pe o listă de politicieni care îl consideră ca aliat pe Soros.

loading...
To Top