I s-a urcat puterea la cap! Alina Gorghiu atacă un stat vecin
News

I s-a urcat puterea la cap! Alina Gorghiu atacă un stat vecin

De când a fost numită președinte unic al PNL, Alina Gorghiu a devenit extrem de agresivă la adresa tuturor. După ce a terminat cu adversarii din țară, Gorghiu a trecut granițele.

Președintele PNL a acuzat Ungaria că dă dovadă de lipsă de solidaritate, extremism și populism în privința referendumului care a avut loc ieri pe tema cotelor de imigranți.

„Ungaria pare că a decis. Iar ceea ce a făcut azi, ascunderea în spatele unui referendum a acestui refuz de a sprijini statele membre cele mai vizate de valurile de refugiați, considerăm că e o dovadă de lipsă de solidaritate, extremism și populism.

Problema refugiaților este o problemă importantă astăzi în Europa. S-a dovedit a fi și o problemă de securitate, odată ce chiar Germania a recunoscut că printre migranți au venit și teroriști, participanți la atacurile de la Paris”, a scris Gorghiu, duminică, pe Facebook.

loading...

Ea arată că valuri infinite de migranți nu pot fi absorbite vreodată de Europa, punctând că nicio țară și nicio regiune nu poate primi un număr mare de imigranți.

„Pe de altă parte, apărăm valorile europene și respectăm angajamentele de sprijin pentru cei ce fug din zone de război. E un comportament profund uman și creștin cel de ajutorare a aproapelui aflat la nevoie și face parte din angajamentele noastre internaționale”, afirmă liderul PNL.

Gorghiu precizează că România este solidară cu celelalte state europene, punctând că țara noastră a acceptat o cotă de refugiați care să fie primiți în România.

Gorghiu, prima lovitură dată lui Cioloș de când a luat puterea absolută

Circa 95% dintre cetățenii unguri care au participat duminică la referendumul privind cotele obligatorii de refugiați adoptate la nivelul Uniunii Europene au votat împotriva acestor cote, relevă un sondaj, însă rata participării la urne este estimată la circa 45%, sub pragul de 50% necesar validării scrutinului, relatează agenția Reuters.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });