News

Igor Dodon l-a pus la RESPECT pe Băsescu și i-a dat o replică pe măsură

Igor Dodon l-a pus la punct pe Traian Băsescu după ce acesta în cadrul unui eveniment la Chișinău i-a spus președintelui Republicii Moldova ce are de făcut. 

„Eu îi dau un sfat de aici, de la Chişinău: Nu mai pierde vremea şi ia-o spre Vest, că asta e direcţia! Eu am fost preşedinte zece ani, el încă e stagiar, aşa că ar fi bine să îmi asculte sfaturile”, a declarat Băsescu.

În replică, Igor Dodon a susținut că nu are nevoie de sfaturile fostului președinte român, nici de experiența lui de unionist neîmplinit.

loading...

„Probabil din acest motiv m-a sunat aseară Traian Băsescu, după interviul de la TVR1, solicitind o întrevedere pentru astăzi. Voia să vină cu sugestii și sfaturi? Nu am nevoie de sfaturile dînsului, nici de experiența lui de unionist neîmplinit. Uneori e mai bine să nu ai deloc experiență politică, decît să ai una ca a dumnealui… Presupun că Băsescu, după rateurile din România, vrea să-și facă un partid sau o mișcare proprie unionistă în Republica Moldova și acum caută mijloace să se poziționeze față de președintele statului care este statalist. Îi doresc succes în compania lui Ghimpu, Guțu și Pavlicenco. Se merită unul pe altul. Eu sunt deschis spre comunicare cu toți cei care respectă statalitatea Republicii Moldova. În rest, fără supărări…”, a precizat Igor Dodon pe dodon.md.

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, s-a aflat astăzi la Chișinău, în cadrul unei vizite electorale. Băsescu, în calitatea sa de președinte al Partidului Mișcarea Populară (PMP), a avut programată o întâlnire cu locuitorii Republicii Moldova care dețin cetățenia României.

În cadrul evenimentului, candidații PMP pentru românii de peste hotare la alegerile parlamentare din România de la 11 decembrie, Constantin Codreanu (Camera Deputaților) și Doru Dendiu (Senat) și-au prezentat programele electorale.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top