News

Ilie Năstase iese din politică. Ultimul mesaj: Cum aş putea să dau eu mâna cu dracul, cu Lucifer?

Ilie Năstase, în prezent senator independent (ex-PC, ex-UNPR), a anunţat că se retrage din politică, după doi ani petrecuţi în Parlament. Într-un interviu pentru ziare.com, el s-a declarat dezamăgit de activitatea din legislativ şi a lansat un nou atac la Traian Băsescu şi la procurori.

„Votăm legi care nu ni se spune ce sunt, se votează când liderul de grup ridică degetul în sus, 1-4, după aia cu degetul în jos, şi uite-aşa. Dar nu ştim ce votăm, nu ni se spune”, a declarat Ilie Năstase în interviul acordat ziare.com.

loading...

„Cu ăia 4.000 de lei care îi am pe lună nu pot să îmi fac afacerile, nu pot să încep nimic pentru că nu am voie, nu pot să primesc un cadou. Mi-a dat domnul Ţiriac cadou o maşină, nu pot să o primesc până nu termin mandatul. Şi uite-aşa. Pentru ce?”, adaugă Năstase.

Năstase nu mai candidează la alegerile din 11 decembrie. Deşi restul colegilor din UNPR au devenit parlamentari PMP după fuziune, fostul tenismen nu doreşte să facă acest pas. „Nu sunt la niciun partid. La PMP nu mă duc. Ceilalţi din grupul meu s-au dus acolo. Cum aş putea să dau eu mâna cu dracul, cu Lucifer? Ce naiba! M-am certat cu el atâta timp! Să mă duc să dau mâna cu el? Nu fac aşa ceva. Eu vin din sport. La mine ori câştigi, ori pierzi. Eu nu fac înţelegeri. Eu când m-am certat cu cineva, m-am certat. Nu mă duc eu să mă rog de cineva”, a mai spus Ilie Năstase.

Ilie Năstase mai afirmă că nu înţelege de ce trebuie să voteze solicitările DNA dacă nu este jurist şi critică procurorii pentru că-şi bazează anchetele pe delaţiuni. (foto: eftimie.net)

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top