Ilie Șerbănescu DEZVĂLUIE cine este cu adevărat PROPRIETARUL României: E vorba de mai mult
News

Ilie Șerbănescu DEZVĂLUIE cine este cu adevărat PROPRIETARUL României: E vorba de mai mult

Analistul economic Ilie Șerbănescu trage o concluzie la tot ce se întâmplă în zilele naostre dar și asupra parcursului României. Acesta spune că țara nu se conduce din interior ci are un proprietar străin.

Potrivit lui Șerbănescu, aceste ne decide soarta, în timp ce instituțiile democratice ale statului nu prea mai au o valoare.

”Ne aflăm în capitalism și în capitalism sunt proprietarii. Așa e în capitalism, n-am inventat eu. Proprietarul actual al României este străin. Fără îndoială, fără tăgadă, fără să pună cineva în discuție acest lucru.

Ce va decide proprietarul străin, aia se va întâmpla. Vrea binomuri, va face binomuri, vrea trinomuri, va face trinomuri. Din acest trinom pe care îl invocati dumneavoastră aici numai unul n-are niciun fel de putere, ăla se numește Dragnea. Dar are un avantaj extraordinar.

loading...

Proprietarii României sunt nemți, francezi, americani, austrieci. Austriecii sunt a doua natură, cred că n-au în Austria atâta proprietate cât au în România. E ușor să ai tot petrolul și gazele unei țări doamnă?

Și cu pădurile. 80% din industria de materiale de construcție e a lor. Nu mai stăm acum să discutăm acest lucru. Nu este interesant, este o realitate dar vreau să duc până la capăt. În momentul în care se va dori arestarea lui Dragnea se va face.

Dar deocamdată capitalui străin are nevoie de acest lucru. Pentru că ce puteau reproșa capitalului străin este că nu-și asumă administrarea. O lasă în seama statului român. De ce? Pentru că costă mai puțin și poate să arunce toate lăturile, poate să arunce tot ce este rău în seama lui. Cine e de vină? E vinovatul de serviciu. Și unul din exponenții acestui vinovat de serviciu este domnul Dragnea. Eu nu știu de ce el accepta, dar asta e altă poveste.

Spuneți-mi și mie, din ce s-a întâmplat în ultimul timp e ceva de care să nu fi fost acuzat Liviu Dragnea? Păi să ai un sac de box așa de formidabil, dacă nu l-ai avea, l-ai inventa doamnă. Așa că eu nu cred asta cu că se vor face, depinde ce. Și acum ultima frază pentru că dumneavoastră ați ridicat cine-s ăștia? Sunt de mai multe naționalități și se înfruntă între ei. Asta e marea problemă a României.

Dacă ai unul singur, ăla chiar dacă te strânge de gât, are grijă de tine. Iar acum vreau să vă spun foarte clar că aceștia, să-i numim doar pe nemți și americani, ”se iubesc” foarte mult, parcă așa am văzut eu în ultimul timp. Ce va ieși din asta din România? Ce se întâmplă cu doi frați care au o moștenire? Împart bonul, asta este perspectiva”, a spus Ilie Șerbănescu.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });