Impactul pe care l-a avut viaţa scurtă a fiului meu
Emotionant

Impactul pe care l-a avut viaţa scurtă a fiului meu

După ce fiul nenăscut al lui Sarah Gray, Thomas, a fost diagnosticat cu anencefalie, o boală terminală, ea a decis să transforme tragedia familiei ei într-un cadou extraordinar şi să doneze organele lui spre cercetarea ştiinţifică. În acest tribut pentru viaţă şi descoperire, ne împărtăşeşte călătoria ei pentru a găsi un sens în pierdere şi transmite un mesaj plin de speranţă pentru alte familii îndurerate.

loading...

Aveam 35 de ani atunci și știam că asta însemna un risc mai mare de a avea un copil cu defect de naștere. Deci, eu și Ross am căutat defectele obișnuite de naștere și ne-am simțit destul de pregătiți.

Totuși, nimic nu ne-ar fi pregătit pentru diagnosticul bizar pe care urma să-l înfruntăm. Doctorul ne-a explicat că unul dintre gemenii noștri, Thomas, avea un defect de naștere fatal, numit anencefalie.

Asta însemna că creierul lui nu s-a format corespunzător, pentru că o parte din craniul lui lipsea. Copiii cu acest diagnostic de obicei mor în uter sau la câteva minute, ore sau zile de la naștere. Dar celălalt geamăn, Callum, părea să fie sănătos, din spusele doctorului și acești gemeni sunt identici, genetic identici.

loading...

După o mulțime de întrebări despre modul în care acest lucru s-a intâmplat, o reducere selectivă a fost menționată și deși această procedură nu era imposibilă, presupunea niște riscuri unice pentru geamănul sănătos și pentru mine, așa că am decis să ducem sarcina la capăt.

Așadar, iată-mă, însărcinată în trei luni cu două trimestre înainte, trebuia să găsesc un mod de a-mi controla presiunea sangvină și nivelul de stres. Simțeam că am un coleg de cameră care mă amenința cu o armă timp de 6 luni. Dar m-am holbat spre țeava acelei arme pentru atât de mult timp încât am văzut o lumină la capătul tunelului. Chiar dacă nu puteam face nimic pentru a preveni această tragedie, am vrut să găsesc un mod în care viața scurtă a lui Thomas să aibă un impact pozitiv. Vedeți confesiunea completă video.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });