News

În sfârșit se face ceva! Anchetă, după dezvăluirile adversarei lui Kovesi

Inspecţia Judiciară s-a autosesizat şi va verifica afirmaţiile Mihaielei Iorga Moraru, care a susţinut că a fost citată prin mama şi fiica ei să se prezinte miercuri, pentru a fi audiată la DNA Ploieşti.

„Copilul are 16 ani, este elevă în clasa a X- a. (La telefon – n.r.), s-a prezentat de la DNA Ploiești și i-a spus că vrea să vorbească cu mama, fata i-a spus că e la curs și i-au spus că e bine să o contacteze pe mama. Pe site-ul DNA se află numărul meu de serviciu și numărul meu personal, pe care nu l-am schimbat de când sunt la DNA.

loading...

Am avut un apel pierdut și am sunat imediat înapoi, i-am spus că sunt în concediu medical și că îmi e imposibil, au spus că vor reveni cu un telefon. M-am gândit că există posibilitatea să se vină cu un mandat de aducere, am luat legătura cu doamna procuror și i-am spus că voi veni miercuri la DNA Ploiești. (…)

Mama nu știu când a fost sunată, ea este la Târgu Ocna, am aflat de la cineva că e într-o stare proastă, are probleme cardiace. (…) Vă dați seama că trauma există, nu este normal ca un copil să treacă prin așa ceva. O percep ca o acțiune de intimidare. L-am contactat pe procurorul de caz de ce trebuie să se procedeze astfel, a spus că a contactat copilul și pe mama, dar nu și că le-a spus că am fost citată”, a susținut Mihaiela Iorga Moraru, luni, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

loading...
To Top