Încă o replică ACIDĂ pentru CTP. A șters pe jos cu jurnalistul
News

Încă o replică ACIDĂ pentru CTP. A șters pe jos cu jurnalistul

Oana Roman i-a dat replica lui C.T Popescu după ce acesta a spus că oamenii fac copii când sunt nemulțumiți de viața lor. Vedeta a răbufnit în mod public.

loading...

„Nu vă spun pe nume Domnule, căci m-aș coborî prea jos. Nu știu dacă aveți copii, probabil nu , și într-un fel e bine, pentru că ați fi avut un copil nefericit, care ar fi suferit mult avand un părinte cu astfel de gândire. Ne spuneti ca oamenii fac copii din frustrare și din sărăcie . Ca oamenii fericiți nu fac copii. Ca oamenii inteligenti si cu cariera nu fac copii. Va jigniți părinții si câteva miliarde de părinți.

Porniți de la un procent infim de părinți cu probleme si generalizati nepermis. Mă întreb cât sunteti de nefericit si de frustrat, si cât had in gândire puteți fi . Nu Domnule, majoritatea copiilor de pe Planeta sunt făcuți din iubire, dacă știți ce înseamnă asta.  Copiii sunt iubire, sunt îngeri neprihaniti, care vin pe Pământ sa mai șteargă din răutate și din ură.  Oamenii se iubesc și fac copii. Majoritatea oamenilor se iubesc și fac copii.

loading...

Nu ca să le dea cineva un pahar de apă, ci pentru că nu exista împlinire mai mare pentru o fiinta umană decat aceea de a creste frumos un copil.

Pentru ca nu exista emoție si fericire mai mare decât aceea pe care o simți cand copilul tau iti spune :Te iubesc!  Si cine nu a trăit asta, nu poate înțelege . Ati pierdut orice urmă de respect din partea multor oameni si părinți pentru aceste afirmații, făcute, sper, intr-un moment în care luciditatea se pierduse temporar”,  a scris Oana Roman pe Facebook.

Și realizatorul TV Mihai Morar a răspuns, într-un comentariu dezaprobator, la afirmația recentă a jurnalistului Cristian Tudor Popescu, potrivit căreia, ”oamenii fac copii atunci când sunt nemulțumiți de viaţa lor”.

Ce personaj urât, ofilit, odios! Nu mă preocupă deloc gândirea lui slută. Consider că e, mai degrabă, demn de milă. Mă îngrijorează zâmbetul nătâng al moderatorului, care nu numai că nu are o reacţie, dar nici măcar nu îi cere bătrânului demn de milă o explicaţie. Cu tristeţe, Un tată mai sărac, care a făcut copii ca să nu ajungă să îmbătrânească în gândire atât de hâd”, a scris Mihai Morar pe Facebook.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });