News

Incendiar. Oamenii din Opoziție, îngrijorați de decizia PSD: Vom avea Dictatura Koveși-Iohannis

Rovana Plumb, Sevil Shhaideh şi Răzvan Cuc au anunţat că vor demisiona din Guvern, urmând ca şedinţa CEx PSD de vineri să decidă înlocuitorii. Toate demisiile au venit la presiunea premierului Mihai Tudose întărâtat de Klaus Iohannis și stimulat de Laura Kovesi.

Mai multi oameni din partidele din Opoziție nu au privit deloc cu ochi buni decizia PSD și consideră că acum Kovesi poate face ce vrea din Guvern. Unul dintre cei îngrijorați de hotărârea lui Liviu Dragnea este Gelu Vișan care îi și atrage atenția asupra viitorului negru.

”DNA a câștigat. Iohannis a câștigat. Dragnea e mort. PSD-ul e îngropat. Povestea astea cu demisiile este penibilă.
Sistemul conduce România. Nu mă interesează absolut deloc Dragnea, nici PSD-ul. Ceea ce era aseară înainte de 20:00 s-a menținut. Dragnea nu a avut „portocale” de a se bate cu Sistemul.

Politic, Dragnea este mort; PSD-ul a fost îngenunchiat de către Securitate. Cred că nu e vreun secret că Dragnea le-a cerut demisia. Dar nu va scăpa: va intra în pușcărie; și el și apropiații lui; vor curge dosarele în guvern pentru toți miniștrii, Koveși va face ce guvern vrea ea în România. 

loading...

Ar mai fi ceva: Acum știu sigur: Dragnea le-a chemat pe cele două, la pauză, să-și dea demisiile. A vândut țara DNA-ului și lui Iohannis. Își merită soarta. Ce se va întâmpla?  Vom avea Dictatura Koveși-Iohannis.  Noul binom. Noapte bună, Democrație!”, scrie Vișan.

Tudose e omul Sistemului, manevrat de Koveși și de Iohannis. PSD-ul e un fel de partid tehnocrat, cu un PM mai periculos decât Cioloș. Practic, de aseară, PSD-ul nu mai poate zice nici un cuvânt despre Koveși, nu că s-ar fi omorât.

Partidele din opoziție sunt implantate până la refuz cu Securiști, iar cine nu e Securist, va fi Penal. Vă spun clar. O să urmeze și alți ” penali”, politicieni, oameni de afaceri, etc; e o chestiune de zile și săptămâni. Dictatura se va instaura până când Koveși va conduce integral România, sub pretextul luptei cu penalii.  Tudose și Dragnea au reușit o performanță, dincolo de îngroparea PSD-ului:

Să-i ” albească” pe Koveși, pe Portocală și gașca lor de nemernici, să stingă scandalul cu Raportul Inspecției Judiciare, să omoare bruma de Democrație care mai era în România. A fost un plan al amândurora pentru a vinde România? Tot ce este posibil”, a adăugat Vișan.

loading...
To Top