News

Încep problemele pentru Mirel Palada. Veștile proaste vin peste sociolog

Vești proaste pentru Mirel Palada. Senatorul USR Mihai Goțiu a declarat că va depune joi sau vineri plângere penală împotriva sociologului și a precizat că din primele analize efectuate la IML rezultă că a fost agresat de fostul purtător de cuvânt al Guvernului Victor Ponta.

Întrebat ce relevă analizele pe care le-a făcut la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici”, Goțiu a spus: „Analizele constată faptul că a avut loc agresiunea, sunt leziunile la buză și la picior, nu e ceva grav, dar fac dovada agresiunii”.

Goțiu a spus că, ulterior, nu a mai vorbit cu Palada.

loading...

„Nu, nu văd ce aș putea vorbi cu domnia sa. El are niște explicații de dat cetățenilor români, pentru că a fost unul dintre cei care au asigurat interfața Guvernului cu cetățenii, a fost plătit din bani publici, într-o perioadă în care poate că atunci jurnaliști se gândeau că glumește când transmitea diferite amenințări la adresa lor pe Facebook și așa mai departe.

Se pare că nu glumea deloc, ci este un personaj dispus să-și desfășoare activitatea politică cu pumnul. Asta e politica în România. Din păcate, nu gestul lui Mirel Palada mă doare cel mai mult, ci aseară, când eram la Spitalul de urgență, mărturisirea medicului de gardă care mi-a spus că se gândește serios să plece din România. Ăsta este lucrul care mă doare, nu pentru că am fost eu lovit, ci pentru că asta este starea în care România a fost adusă de clasa politică autohtonă”, a spus Goțiu.

Iar veștile proaste continuă pentru Palada. Gotiu a precizat că nu-și va retrage plângerea penală în cazul în care Palada își va cere scuze. „Nu, nu-mi voi retrage această plângere penală, pentru că, încă o dată spun, jignirea nu este la adresa mea, este la adresa cetățenilor României, a ocupat o funcție publică”.

„Ar trebui să văd că vine din partea cetățenilor români o cerere masivă de a-mi retrage plângerea și atunci poate că o voi face. Dar cred că în momentul acesta oamenii vor să vadă că legea se aplică în România”, a mai spus Goțiu.

loading...
To Top