News

Incredibil! Iohannis nu renunță la casa pierdută. Are o ultimă șansă. Termen în septembrie

Un nou termen în procesul deschis de Rodica Baștea pentru recuperarea mult controversatei case din Sibiu  va avea loc în septembrie. Potrivit Romania TV, președintele Klaus Iohannis are o ultimă șansă de a-și recupera casa din Sibiu. În luna septembrie este programat un nou termen în procesul deschis de Rodica Baștea, partenera în afaceri imobiliare a lui Iohannis. Asta după ce în luna iunie, judecătorii au decis amânarea procesului. Rodica Baștea a deschis acest proces pentru a tergiversa lucrurile.

Asta în ciuda faptului că președintele a pierdut imobilul printr-o sentință definitivă dată de Curtea de Apel Pitești. Rămâne de văzut acum dacă se va da un verdict în acest caz, în luna septembrie. Important este de spus că Iohannis nu a înapoiat până acum, banii obținuți ilegal din chirie și asta în ciuda faptului că a promis acest lucru, și vorbim de o suma importantă de bani, de ordinul sutelor de mii de euro.

loading...

”Casa pe care statul român i-a confiscat-o și pe care a închiriat-o, nu știu, 10-12 ani băncii din Austria, Raiffeisen Bank, în total a încasat în dauna statului român sute de mii de euro, pe care l-am rugat pe domnul Iohannis să-i dea înapoi statului român. Nu înțeleg de ce nu i-a dat până acum.

Deci este revoltător, această decizie a fost luată la Curtea de Apel Pitești, după ce a fost luată în toamna anului trecut la Curtea de Apel Brașov, iar domnul Iohannis cu soția lui a spus că judecătorii de la Brașov nu sunt corecți. Uite că și judecătorii de la Pitești au fost corecți și i-au confiscat casa definitiv și irevocabil, iar acum domnul Iohannis probabil că încearcă un nou tertip cu doamna Baștea. Nu pot să înțeleg cum se ține cu dinții de această casă care o să-l piardă pe domnul Iohannis și ne pierde și pe noi ca popor”, a spus politicianul Sorin Iliesiu.

loading...
To Top