News

”Încurajez o plimbare la MJ când se duce Klemm la Tudorel să îi spună că NOI suntem slugile LUI”

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, spune că încurajează ”o plimbare la MJ când se duce Klemm la Tudorel să îi spună că NOI suntem slugile LUI”. Mesajul de susținere vine după ce fosta vicepreședintă a ANRP, Ingrid Mocanu, a publicat pe contul său de socializare, un apel în acest sens.

”Domnule Pleșoianu! Haideți să convocați o plimbare la sediul MJ când se duce Klemm la Tudorel să îi spună că NOI suntem slugile LUI și să îi comunicăm și NOI opinia noastră despre vizita sa! Ce părere aveți, dragi români?
Nu ar fi cazul să îi dăm o lecție de ROMÂNISM?”, a scris aceasta la care Pleșoianu a răspuns prompt.

”Mâine, la acea oră, voi fi în Parlamentul României. Dar SUSȚIN și ÎNCURAJEZ 100% acest demers! Dacă ministrul Toader spunea că procurorii se comportă de parcă ar fi a treia cameră a Parlamentului, e clar că și ambasadorul Klemm se comportă de parcă ar fi a patra. …Sau poate chiar prima!

loading...

Este timpul ca schimbările aduse de administrația Trump să producă efecte și în România. În momentul de față, comportamentul ambasadorului Hans Klemm rămâne integral pe linia administrației Obama. Un comportament pe care un stat SUVERAN și INDEPENDENT nu trebuie sub nicio formă să îl accepte!

Îi solicit ministrului Justiției să ne prezinte în detaliu discuțiile cu ambasadorul SUA. Iar dacă Hans Klemm va continua imixtiunile în treburile interne ale țării noastre, atunci mă voi alătura inclusiv în stradă protestatarilor. …Desigur, acest lucru nu ar fi necesar dacă am avea un ministru de Externe. PASIVITATEA TOTALĂ a domnului Meleșcanu în ce privește declarațiile ambasadorului Klemm mă determină să spun că NU avem”, a scris Pleșoianu.

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii i-a cerut ministrului Tudorel Toader să se întâlnească pentru a discuta despre propunerile de modificare a legilor justiţiei. În urmă cu doar câteva zile Hans Klemm a criticat schimbările anunţate de Tudorel Toader. 

loading...
To Top