Înregistrare incredibilă cu Ene Dogioiu. A3: Preferata lui Coldea, împotriva avertizării populației
News

Înregistrare incredibilă cu Ene Dogioiu. A3: Preferata lui Coldea, împotriva avertizării populației

Postul de televiziune Antena 3 a prezentat o înregistrare (de la Realitatea TV) cu Ioana Ene Dogioiu în care potrivit lui Mihai Gâdea, aceasta se declară revoltată de avertizarea populației. Este incredibil până unde s-a ajuns.

loading...

Toți cei care sunt uneltele acestui sistem îl urăsc pe Raed Arafat. Nu-l vor uita probabil niciodată pentru 2012, când oamenii au ieșit în stradă și când cereau practic, plecarea tăticului lor, pe vremea respectivă, Traian Băsescu.

A fost un moment de mare tensiune socială, care a dus la căderea unui guvern și era cât pe aici să ducă la finalul unei epoci, dar cei care erau la butoane, șef pe care doamna Ene Dogioiu i-a luat un interviu, a știut să gestioneze și acea criză și până la urmă sistemul a rămas în picioare, și mă gândesc la sistem, la această gașcă de oameni. Și acum doamna Ioana Ene Dogioiu fiind pornită de ură împotriva lui Raed Arafat spune că nu avem nevoie de un sistem de alertare a populației.

Ce atâta vorbă despre treaba asta, de generații și generații au fost furtuni, au fost fenomene extreme și uite că n-a murit nimeni. Faptul că doamna Ioana Ene Dogioiu are o mentalitate din epoca de piatră e ok. Faptul că nu înțelege că există niște schimbări climatice majore, faptul că nu înțelege de exemplu că ceea ce s-a întâmplat la Timișoara este o tragedie uriașă, să vii după o astfel de tragedie ca reprezentant al acestor băieți și să spui că de fapt și la Timișoara, oamenii sunt de vină.

loading...

Oamenii sunt de vină pentru faptul că a fost un fenomen extrem. Și de exemplu cu modul în care tânărul acela căzut la intrare în Timișoara și a fost strivit de acea placă, sigur că este detestabil, sigur că este oribil, sigur că acolo trebuie făcută o anchetă. Să vedem, au fost oamenii de vină, au fost alte elemente.

Este însă un lucru pe care teoretic în jurnalism sau un om cu țiglele pe casă n-ai cum să nu-l fi înțeles. La Timișoara, la Boziaș, la Arad au murit oameni. În momentul în care copaci care erau vânjoși, pentru faptul că vijelia a fost prea mare, i-a doborât peste ei. O familie întreagă a fost strivită. Doamna încearcă să ne explice că de fapt corupția e de vină pentru faptul că au murit oameni la Cluj.

Doamna încearcă să ne explice că de fapt trebuie să meargă cu securistanu mai departe. Așa ar trebui să vorbim în zilele astea că de exemplu, în zilele de înmormântare, nu, la Timișoara era bunicul cu copilul lui și în momentul în care a văzut că vine un copac, copacii sunt copaci și venea copacul peste copil și l-a împins și probabil a realizat foarte clar că nu are timp decât să-l împingă. Nu era varianta de a se salva pe sine și pe nepot. A preferat să-l salveze pe nepot. Copacul ăla probabil un corupt l-a împins.

Priviți-o vă rog pe preferata generalului Coldea în ceea ce cred că în momentul de față se poate numi foarte bine „acesta este momentul noapte minții oferit astăzi de securistan la televizor””,a spus Gâdea.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });