News

Înregistrare Portocală. Savaliuc trage un semnal de alarmă: Trebuie oprit. E pericol public

Înregistrare Portocală. Un procuror lăudat de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, taie și spânzură fără nicio jenă, fabricând dosare din răzbunare. Înregistrarea telefonică prezentată de România TV arată cum procurorul Portocală înjură ca la ușa cortului și se răzbună pe un politician, la 10 ani după ce a fost înjurat de acesta, fabricându-i un dosar.

”Ma jur că îi spun în față că n-are ce să facă, să-mi belească pu*a (…) Omul e muritor de foame, e vai de mama lui, a plecat și din partid. Cred ca îi dă câte 2 milioane pe zi. Dar nu faci pe lupul moralist cu mine, eu senator al Senatului României, in comisia de control. Îți dai seama, a lucrat si el la SRI, dar nu a cunoscut nici pisicile din unitate. E o zdreanță, o panaramă, ce să facă el…… Mă distrează însă cum a zis-o că uite cum ai făcut dosare. Păi n-au plecat frate de la mine dosarele astea, a lui Ghiță, Cosma, Bădescu. Pe Ștoarfă l-am ars după 10 ani pentru simplul fapt că m-a înjurat de mama. Să-mi ia caii de la bicicletă, ce să-mi facă?”, spune acesta în înregistrare.

loading...

După ce a ascultat în direct înregistrarea, jurnalistul de investigații Răzvan Savaliuc a tras un semnal de alarmă și a avertizat că un asemenea om este un pericol public și trebuie oprit de urgență să mai lucreze în orice formă în magistratură. Trebuie menționat că Portocală este procuror activ, așadar în funcție.

”Dacă suntem într-o țară normală, mâine de dimineață ar trebui să aveți o vizită de la Parchetul General să vă ceară înregistrarea și dacă se constată că este autentică să-l rețină și să-l aducă cu mandat. Deci un om care spune că i s-a pus pata pe cineva că l-a supărat nu știu când și i-a făcut dosar și l-a distrus nu are ce căuta în magistratură și asta miroase a represiune nedreaptă plus nu știu câte alte infracțiuni s-ar fi întâmplat în respectivul caz.

Un asemenea om este un PERICOL PUBLIC dacă este adevărată înregistrarea și trebuie OPRIT în secunda doi să mai lucreze în orice formă în magistratură că ne putem așteapta că mulți l-au supărat și s-au uitat urât la el sau i-au adresat o înjurătură când era mic sau i-au furat o jucărie și acum băiatul are niște sechele și trebuie să se răzbune și să arate că până la 70 de ani el poate să paradească pe oricine”, spune Răzvan Savaliuc.

loading...
To Top