Inside Edition, Ohio: A născut la 30 de minute de când a aflat că e însărcinată
Socant

Inside Edition, Ohio: A născut la 30 de minute de când a aflat că e însărcinată

O mamă din tânără din Ohio a adus pe lume un copil, la doar 30 de minute după ce a descoperit că era însărcinată. „Am iubit mereu bebelușii și știam că vreau să fiu o mamă într-o zi dar nu mă așteptam acum”, a declarat Ally Opfer pentru InsideEdition.com.

În vârstă de 23 de ani, Ally Opfer a explicat că a fost spitalizată pentru ceea ce medicii credeau că sunt pietre la rinichi atunci când un ultrasunete a arătat că avea 38 de săptămâni de sarcină.

Aproximativ o jumătate de oră mai târziu, ea a dat naștere unui băiat sănătos, Oliver.

loading...

„Am fost șocată”, a explicat Opfer. „Nu mi-am dat seama cât de mult am avut nevoie de el până când l-am avut.”

Ea a spus că a avut întotdeauna o menstruație neregulată, iar când a început să întârzie a făcut teste de sarcină care au ieșit negativ.

„M-am simțit bine, nu am arătat ca o femeie însărcinată, totul era normal”, a amintit Opfer despre sarcina ei. „Ar putea fi din cauza felului în care fiul meu era poziționat. Nu prea știu de ce nu am arătat ca o femeie însărcinată.”

Din fericire, ea nu a fost niciodată băutoare sau fumătoare, deși ea s-a de mese copioase în timpul sarcinii.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });