Celebritati

Iohannis, după moartea lui Beligan: Aplauzele i-au fost cel mai drag cântec

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis un mesaj după regretata veste care anunța dispariția dintre noi a marelui actor Radu Beligan. Iohannis spune că Beligan ne-a lăsat un mesaj fundamental: nimic nu se poate construi fără dăruire, credință în valorile fundamentale ale umanității și fără iubire.

„Viața este o scenă, spunea Shakespeare. Astăzi, Radu Beligan, întruchiparea desăvârșită a actorului, a omului de teatru, părăsește această scenă. Prin energia dedicată publicului de-a lungul întregii sale vieți, ne-a lăsat un mesaj fundamental: nimic nu se poate construi fără dăruire, credință în valorile fundamentale ale umanității și fără iubire. Aplauzele publicului i-au fost cel mai drag cântec și imbold, fie ca ele să-i însoțească memoria în posteritate. Ne vom aminti de Radu Beligan la fiecare coborâre și ridicare de cortină. Dumnezeu să vă odihnească, Maestre!”, a transmis Klaus Iohannis.radu beligan a murit

loading...

Actorul a murit miercuri, la Spitalul Elias, în jurul orei 13.00, la vârsta de 97 de ani. Potrivit directorului medical al instituției sanitare, dr. Daniela Safta., actorul s-a internat vinerea trecută, într-o stare de ”degradare biologică progresivă, în contextul vârstei avansate”.

”Pe perioada internării a beneficiat de monitorizare strictă cu supraveghere și controlul funcțiilor vitale, cât și controlul fizic și psihic adecvat situației sale. A decedat azi, la ora 13,00, prin stop cardio-respirator”, a precizat medicul.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top