Iohannis face pe înțeleptul în SCANDALUL Dragnea – Grindeanu. Declarația…
News

Iohannis face pe înțeleptul în SCANDALUL Dragnea – Grindeanu. Declarația…

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la Sibiu, că a cerut Partidului Social Democrat să încheie această criză politică, deoarece în momentul de faţă României îi lipseşte doar un lucru, un Executiv stabil.

loading...

Iohannis le-a transmis celor din coaliţie să rezolve cât mai repede această criză dând câteva replici prin care a vrut să pară înțelept.

„Numai de asta nu aveam nevoie. Am cerut PSD pe toate căile de comunicare să termine această criză. Avem deschidere în lume, în Europa. Ne lipseşte un guvern stabil. E treaba lor cum o fac, nu dau lecţii. PSD e un partid mare şi sper să rezolve problema PSD”, a declarat Klaus Iohannis.

loading...

Mai mult, Secretarul general al PPE, Antonio Lopez Isturiz White, a afirmat, sâmbătă, la Congresul PNL, că actualul guvern este demn de Cartea Recordurilor în materie de politică greșită și politicieni nereușiți.

„PNL trebuie să promoveze o politică fermă, responsabilă și anti-populistă. O politică a acțiunii, o politică a rezultatelor și nu una a promisiunilor vagi. (…) Când am aterizat la București, un bun prieten mi-a spus că nu s-a mai întâmplat în politica românească ca un partid să depună moțiune de cenzură împotriva propriului guvern. I-am răspuns că acest lucru nu s-a mai întâmplat nicăieri în lume.

Acest guvern socialist este demn de Cartea Recordurilor în materie de politică greșită și politicieni nereușiți. În cinci luni de guvernare, singura lor realizare o reprezintă cele mai mai mari proteste anti-guvernamentale din 1989 încoace. Și va fi guvernul cu cea mai scurtă durată de viață din istoria recentă a UE. Nu mai e nevoie să spun din nou că acest lucru va fi din cauza propriului partid. Într-adevăr, acest guvern bate toate recordurile, dar cel mai important este faptul că este rău pentru România și este rău pentru UE”, a mai spus Antonio Lopez Isturiz White.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });