News

Ironizat de o vedetă din TVR. Tocmai am dat 220 de dolari fara sa vrem pentru cel de-al doilea mandat al lui Iohannis!

Jurnalistul Ionuţ Cristache îl ironizează pe preşedintele României, Klaus Iohannis, printr-o postare de pa Facebook-ul personal.

Potrivit EVZ, Ionuţ Cristache a vorbit despre o posibilă vânzare a sistemului defensiv Patriot către România, şi despre suma de bani pe care Iohannis este dispus să o plătească pentru acesta.

Departamentul de Stat american şi-a dat acordul pentru o posibilă vânzarea către România a sistemului de rachetă defensiv Patriot, în valoare de 3.9 miliarde de dolari, conform unei declaraţii a Pentagonului

loading...

„Mă gândesc să sun la #GuinnesSBook şi să-i direcţionez fie spre Cotroceni, fie spre Sibiu, că nu ştii niciodată unde e cu siguranţă! Iohannis tocmai a bifat un nou record! Cel mai scump sejur din istorie, fie el şi în #SUA, la Casă Albă! 3,9 MLD pentru 6 zile prin ţară tuturor posibilităţilor! şi turismul spaţial e mai ieftin, băi nene!

Lăsând gluma la o parte, 3.9 mld de $ la o populaţie de 18 milioane, ar veni cam 220 de dolari de căciulă pentru rachetele Patriot! Felicitări! De azi eşti mai sărac, doar că nu o simţi încă! Sau dacă vrei calculează altfel! Felicitări! Tocmai ai donat 220 de dolari pentru cel de-al doilea mandat al lui Iohannis! Şi, culmea, nimeni nu zice nimic, NIMENI!”, a scris Ionuţ Cristache pe Facebook.

loading...
To Top