Klaus Iohannis primește încă o lecție de decență de la Liviu Dragnea
News

Klaus Iohannis primește încă o lecție de decență de la Liviu Dragnea

Atacurile repetate ale președintelui Klaus Iohannis (ultimul fiind cel de la CSM) nu au rămas fără replică. Rând pe rând analiștii au considerat că șeful statul a avut un derapaj adresând cuvinte total nepotrivite la adresa lui Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

loading...

Dacă cel din urmă i-a dat o replică usturătoare susținând că dacă îi răspundea favorabil la negocieri acum nu mai vorbea așa despre el, Liviu Dragnea i-a dat o lecție de eleganță alegând nici să nu-i răspundă ceea ce probabil îl nemulțumește total pe șeful statului care par tot mai pus pe scandal cu ”Opoziția” Lui în ultima perioadă.

”Eu am mai spus asta și aseară. Am văzut că domnul președinte nu ratează nici o ieșire publică în care să nu pomenească numele meu sau să facă referire la mine. Deja pentru mine devine plictisitor. Nu mai comentez. Noi ne ocupăm cu alte lucruri. De ce face guvernul, de măsurile din programul de Guvernare. Vreau să mai spun ceva. Și unele măsuri din programul de guvernare sunt și pentru mine.

loading...

Pot să fiu luat pentru foloase necuvenite că am promovat un program de guvernare care aduce beneficii unor milioane de români printre care sunt și eu. Nu mă interesează acele afirmații și chiar nu vreau să le comentez”, a spus luni seara Liviu Dragnea.

Cu toate acestea Tăriceanu a ales să-i răspundă recent lui Klaus Iohannis. El a precizat că șeful statului i-a propus să formeze guvernul cu PNL, lăsând să se înțeleagă că ironiile lui Iohannis sunt doar o răzbunare pentru refuzul său. De asemenea, acesta a mai declarat că este de părere că, dacă ar fi acceptat „oferta” de a face un Guvern în jurul PNL cu ALDE, USR, PMP şi UDMR, Iohannis ar fi vorbit altfel despre el acum.

„Bănuiesc că dacă aş fi acceptat “oferta” lui Klaus Iohannis de a intra la guvernare într-o alianţă PNL-USR-PMP, acum preşedintele ar fi avut un alt discurs la adresa mea. Din păcate, domnia sa continuă discursul din campania electorală şi îi atacă pe cei pe care îi consideră adversari politici. Campania s-a terminat, iar preşedintele ar trebui să respecte votul românilor. Pentru mine şi pentru colegii din ALDE şi PSD campania s-a terminat şi important este să luăm măsurile aşteptate de români, începând cu creşterea salariului minim, creşterea pensiilor şi măsurile de natură fiscală şi de debirocratizare pentru mediul de afaceri autohton”, a subliniat Tăriceanu.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });