Iohannis, mișcare uluitoare. Un "dușman", numit într-o comisie la nivelul Administrației Prezidențiale
News

Iohannis, mișcare uluitoare. Un ”dușman”, numit într-o comisie la nivelul Administrației Prezidențiale

Președintele Klaus Iohannis a surprins pe toată lumea cu una dintre cele mai recente decizii luate la nivelul Administrației Prezidențiale. Este vorba de alegerea unui lider ALDE în grupul de lucru la nivelul Administrației, în legătură cu aniversarea Centenarului.

loading...

Este vorba de deputatul ALDE Varujan Vosganian, potrivit unei postări pe pagina sa de Facebook.

”Pentru întâia oară în viața mea fac parte, de o săptămână încoace, dintr-un grup de lucru la nivelul Administrației Prezidențiale. E vorba despre Proiectul de țară care ar trebui să fie supus dezbaterii publice în Anul Centenarului. Contez pe voi pentru propuneri :)”, a scris Varujan Vosganian, pe Facebook.

loading...

Este surprinzător mai ales că cei doi au avut mai multe meciuri. Deputatul ALDE Varujan Vosganian a declarat, în ianuarie, la Parlament, că a solicitat Ministerului de Finanţe şi ANAF să facă o evaluare a veniturilor şi impozitelor plătite de către preşedintele Klaus Iohannis şi să confirme dacă şeful statului a avut posibilitatea să cumpere mai multe imobile din veniturile obţinute din meditaţii.

ANAF i-a răspuns deputatului ALDE Varujan Vosganian cu privire la solicitarea sa privind taxele şi impozite plătite de Klaus Iohannis pentru meditaţiile acordate ca profesor, explicând că informaţiile din perioada 1990-1999 nu au fost informatizate şi sunt depuse la Arhiva Naţională, în timp ce, din 2000, de când a devenit primar, şi până în prezent, preşedintele nu a depus înscrisuri privind astfel de venituri. Deputatul a declarat, pentru News.ro, că răspunsul este „previzibil” şi „lasă loc interpretărilor”.

În plus, Vosganian afirmă cu ceva timp în urmă că Traian Băsescu și Klaus Iohannis au fost susținuți din afară pentru că fac favoruri străinătății ca să-și păstreze funcțiile și din păcate, aceste favoruri ne costă pe noi toți.

”De la capitulațiile, de la îngemănarea secolelor 14 și 15 și până astăzi, tot timpul ne-a monitorizat cineva. Că a fost Comisia Dunării, Tripla Alianță sau nemții, tot timpul ne-a monitorizat cineva. Nu știu de ce nu spunem într-o zi: ”Nu mai avem nevoie de monitorizare. Nici de MCV, nici de FMI. Știm ce avem de făcut. Suntem conducătorii propriului destin. Traian Băsescu și Klaus Iohannis au fost susținuți pentru că ei fac concesii de nefăcut străinătății ca să-și păstreze pozițiile. Noi acum suntem în capcanele monitorizărilor”, spunea Vosganian.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });