News

Iohannis se comportă la Cotroceni ca la cele 6 case luate cu acte false. Face o zi anti-națională. Nici nu știe limba română

Fostul premier Victor Ponta a afirmat răspicat ceea ce începe să fie mai mult o sfidare: președintele Klaus Iohannis a confiscat sărbătoarea naţională de 1 Decembrie. În opinia fostului premier, Ioannis se comportă la Cotroceni ca la cele 6 case luate cu acte false. „El are voie să mintă că le-a luat din meditații, ceilalți, nu”, spune Ponta.

„El nici nu știe limba română. Domnul Iohannis face o zi anti-națională. E o petrecere ca de ziua lui, și-a chemat prietenii, dușmanii, nu. Unire, nici atât. Nu a fost vreodată o țară atât de dezbinată. Ne-a fost confiscată Ziua Națională de către domnul Klaus. Eu cred că românii vor fi mai uniți împotriva lui și a lui Julien. El folosește dosarele penale în bătălii politice. El spune așa: ”Pe Dragnea, pe Ponta pe Tăriceanu nu îi chem, pe Băsescu îl chem că poate fac o alianță cu el”. El are ticăloșia lui Băsescu, dar nu are inteligența lui Băsescu”, a declarat Ponta la România TV.

klaus-iohannis-marius-dumbraveanu

loading...

„Cât a fost primar la Sibiu, nu a fost niciodată prezent la Ziua Națională. El se comportă la Cotroceni ca la cele 6 case luate cu acte false. El are voie să mintă că le-a luat din meditații, ceilalți, nu. Nouă ni s-au vândut, în aceșt doi ani, niște minciuni. Înalta Curte a dat două decizii în două dosare importante. Un dosar cu mari judecatori, dintre care toti achitati si un alt dosar in care un domn pe care nu il simpatizez deloc Videnu este achitat, nu e penal. Eu am un dosar penal pe care mi l-a facut Blejnar care acum nu se poate uita la noi. Iohannis va avea ca rezultat  exact ce i s-a intamplat lui Basescu”, a mai spus Ponta. Și dacă tot s-a amintit de fostul președinte trebuie spus că nici acesta nu a avut cuvinte de laudă la adresa gestului făcut de Iohannis.

Traian Băsescu a declarat, în cadrul emisiunii „Votez cu mine”, de pe Gandul.info, că actualul şef de stat a greşit când a decis să invite numai anumite oficialităţi la manifestările de Ziua Naţională a României, spunând că o astfel de hotărâre o poate lua Iohannis doar de ziua sa.

basescuinterviu-465x390

„Iohannis a inventat această categorie de ‘penali’ pentru oameni care nu sunt judecaţi, asta nu e bine pentru un preşedinte. Am văzut că a făcut şi invitaţii selective la Ziua Naţională, acolo nu este ziua preşedintelui. (…) Eu nu spun că Tăriceanu n-are nişte probleme, că Ponta n-are nişte probleme, aşa a fost în timpul meu, dar nu mi-am permis niciodată să nu invit şefii celor două Camere, prefecţii, preşedinţii de Consilii Judeţene. De ziua mea, pe 4 noiembrie, decid pe cine invit sau nu, nu la Ziua Naţională”, a spus fostul preşedinte Traian Băsescu pentru Gandul.info.

loading...
To Top