Iohannis și-a băgat coada în relația Dragnea – Tudose
News

Iohannis și-a băgat coada în relația Dragnea – Tudose

Preşedintele Klaus Iohannis consideră că persoanele cu probleme ar trebui să se retragă sau să fie retrase din Guvern, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt, Mădălina Dobrovolschi. Declaraţia a fost făcută după întâlnirea dintre Klaus Iohannis şi premierul Mihai Tudose. Președintele a încercat probabil să mai arunce câteva paie pe foc și a reacționat repede că a văzut că e în interesul lui față de alte cazuri în care tace total.

loading...

„Domnul preşedinte a vorbit despre faptul că, atunci când persoane aflate în funcţii importante în stat au probleme, şi ştiţi la ce cazuri mă refer, aceste persoane ar fi trebuit să se retragă sau să fie retrase de partid, altfel, ducând discuţia mai departe, este atributul premierului să facă astfel de evaluări şi să decidă dacă se impun remanieri, schimbări în echipa guvernamentală”, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi, întrebată care este opinia preşedintelui Klaus Iohannis cu privire la o remaniere guvernamentală.

loading...

Premierul Mihai Tudose și președintele PSD, Liviu Dragnea, par dispuși la pace după tensiunile din ultimele ore. Măcar în fața camerelor tv.

Cei doi au ieșit împreună la declarații după ședința informală de la PSD și au anunțat măsurile ce urmează să fie luate în perioada următoare. Tudose a confirmat că va urma o remaniere, dar a refuzat, din nou, să prezinte numele de miniștri pe care îi va trimite acasă.

” Am avut o discuţie destul de lămuritoare domnul prim-ministru. Ne-a prezentat câteva măsuri care trebuie luate pentru a nu fi probleme în ceea ce înseamnă programul de guvernare şi ceea ce înseamnă aplicarea programului de guvernare. Bineînţeles că asta a fost o discuţie nestatutară. Vom discuta aceste lucruri în CExN (…) De asemenea, am discutat şi despre proiectul de buget şi despre celelalte măsuri financiare. Punctul meu de vedere este că bugetul pe anul viitor cuprinzând toate măsurile în program este un buget bun, echilibrat şi cu prevederi mai mari în zonele unde ne interesează”, a declarat Liviu Dragnea.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });