News

Iohannis și Tudose par să ascundă ceva. Declarația DUBIOASĂ a premierului

Premierul Mihai Tudose a declarat marți că în cadrul discuțiilor pe care le-a avut cu președintele Klaus Iohannis l-a întrebat pe șeful statului dacă este dispus pentru a semna actele, precizare făcută în contextul declarațiilor publice legate de remanieri. Să fim serioși! Cine poate crede așa ceva? S-a dus până la Cotroceni ceva ce putea să afle prin consilieri? Nici vorba că a fost aceasta tema întâlniri dar nici nu s-au aflat multe. Ce spune permierul?

‘Discuțiile cu domnul președinte Klaus Iohannis au fost să-l întreb dacă este dispus sau săptămâna asta dacă este pentru a semna actele. Doi, pe o informare despre ce s-a întâmplat la Varna, domnia sa fiind totuși reprezentantul pe politică externă’, a precizat Tudose la sediul PSD.

Șeful Executivului a răspuns astfel unei întrebări referitoare la motivul pentru care a fost nevoie să aibă o discuție cu președintele Klaus Iohannis înainte de a se întâlni cu liderul PSD, Liviu Dragnea.

loading...

El a adăugat că a stabilit împreună cu Liviu Dragnea o remaniere guvernamentală.

(…) Am stabilit împreună zona de remanieri — remaniabili. N-o să vă facem fericiți acum cu numele și cu propunerile și cu portofoliile, ci după CExN”, le-a spus șeful Executivului jurnaliștilor.

O decizie privind raporturile PSD-Guvern, dar și referitoare la lista remanierilor va fi luată joi în Comitetul Executiv Național al PSD, au anunțat premierul Mihai Tudose și liderul PSD Liviu Dragnea.

loading...
To Top