Iohannis: Unii români mi-au întors spatele pentru că au aşteptări nerealiste
News

Iohannis: Unii români mi-au întors spatele pentru că au aşteptări nerealiste

Preşedintele Klaus Iohannis a acordat, la Bruxelles, un interviu pentru publicaţia americană Politico, în care a răspuns şi criticilor cu privire la ritmul lent de schimbare din ţară, afirmând că unii români au avut „aşteptări nerealiste” şi „i-au întors spatele”, dar schimbarea profundă poate dura şi 10 ani.

Digi 24 noteaza ca jurnaliştii Politico îi fac un scurt portret preşedintelui, prezentând modul în care el a ajuns la putere, în 2014, pe un val de nemulţumire cu privire la cozile la vot din străinătate şi la corupţia din ţară, amintind şi conflictele cu Victor Ponta.

„Am promis un mod diferit de a face politică: transparent, cu un spaţiu public mai calm, cu rezultate măsurabile şi mai bune, cu excluderea politicienilor corupţi”, a mai spus preşedintele.

loading...

Articolul se încheie cu o serie de critici puse pe seama jurnaliştilor şi oponenţilor lui Iohannis din ţară, care au ridicat întrebări cu privire la cele şase case ale preşedintelui, dar şi cu privire la ritmul încet al progresului în România.

Iohannis răspunde acestor critici afirmând că mulţi dintre compatrioţii săi au avut „aşteptări complet nerealiste”.

„Mulţi dintre cei care au avut astfel de aşteptări s-au întors împotriva mea sau şi-au întors spatele la mine. Dar schimbarea într-o ţară nu se poate întâmpla peste noapte, sau chiar într-un an. Schimbarea profundă se întâmplă, poate, în 10 ani”, le-a spus Iohannis jurnaliştilor de la Politico.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });