Ion Cristoiu îl pune la punct pe Rareş Bogdan. Cum au ieşit la suprafaţă nişte secrete bine ascunse
Celebritati

Ion Cristoiu îl pune la punct pe Rareş Bogdan. Cum au ieşit la suprafaţă nişte secrete bine ascunse

Jurnaliştii Ion Cristoiu şi Rareş Bogdan schimbă replici de la distanţă, după ce fondatorul EvZ a redat pe blog un fragment din jurnalul Elenei Udrea. Udrea scria despre realizatorul Realitatea TV că l-ar fi susţinut pe Iohannis la influenţa generalului SRI Florian Coldea. Rareş Bogdan a rispostat şi l-a criticat dur pe Ion Cristoiu, afirmând că doar un nebun ar putea să creadă aşa ceva, conform stiripesurse.ro

loading...

Ion Cristoiu spune că nu a făcut altceva decât să redea cu ghilimele cele scrise de Udrea. „Păi eu nu cred. Am dat un citat din jurnalul Elenei Udrea. Care-i problema? Trebuia să spun că nu cred? Jurnalul Elenei Udrea este un document istoric. Am sunat-o ieri, i-am cerut aprobare. De fiecare dată când vreau să dau din jurnal îi cer aprobare. Nu a avut un moment de ezitare. Ba mai mult, unele lucruri pe care nu le înţelegeam, pentru că era scrise indescifrabil, mi le-a lămurit. Deci este mărturia Elenei Udrea. Nu are decât să-şi rezolve domnul Rareş cu doamna Elena Udrea. Eu am pus ghilimele”, a declarat Cristoiu.

loading...

Ion Cristoiu remarcă faptul că Rareş Bogdan şi Elena Udrea se întâlneau foarte des şi îşi făceau confesiuni, lucru pe care nu-l recomandă jurnaliştilor tineri.

„Când te amesteci în tărâţele politicienilor, sigur că te mănâncă porcii de politicieni. În jurnalul acesta nu este prima dată când întâlnesc confesiunile lui Rareş Bogdan către Elena Udrea. Aproape la 2-3 pagini, doamna Udrea are informaţii de la Rareş Bogdan. Nu are decât să o sune, să o dea în judecată sau se înţeleagă ca doamna Udrea să nu mai dea aprobare când vreau să dau citate din jurnal.

Asta e esenţa citatului pe care l-am dat eu: În multe locuri, doamna Udrea, care recunoaşte şi în jurnal că era o sursă alternativă la servicii pentru domnul Traian Băsescu, obţinea informaţii de la Rareş Bogdan. De unde le avea Rareş Bogdan?… Mi se pare că prea des se întâlnea cu Elena Udrea. Deşi sunt la originea stelei numite Elena Udrea, încă de prin 2006, şi m-am întâlnit de câte ori cu ea, nu i-am făcut confesiuni. Înţeleg că stau în acelaşi complex… Se întâlneau la restaurant, Zeitoone, nici nu ştiam să-l scriu, nu ştiu unde e. Sfatul meu pentru jurnaliştii tineri e să fie destul de prudenţi cu politicienii, că niciodată nu ştii ce scriu în jurnale”, a mai precizat Ion Cristoiu.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });