Ion Cristoiu s-a lămurit: Nicuşor Dan este un impostor. Explicaţia logică a jurnalistului
Life

Ion Cristoiu s-a lămurit: Nicuşor Dan este un impostor. Explicaţia logică a jurnalistului

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie pe blogul său un editorial dur la adresa lui Nicuşor Dan şi explică de ce este un impostor. De reţinut este faptul că Ion Cristoiu l-a susţinut în campania pentru locale şi chiar a spus că-l votează, dar dezamăgirea s-a produs destul de repede.

loading...

„Au venit alegerile locale. Firește, am votat Nicușor Dan și USB. Nicușor Dan n-a cîștigat Primăria Capitalei. A obținut însă un scor ieșit din comun, dacă ne gîndim la concurența făcută de alți competitorii marilor partide. 30,52%, înaintea lui Cătălin Predoiu, și, iar USB, 15 mandate. Clotilde Armand a fost și ea cît pe-aci să cîștige primăria Sectorului 1. Cu un asemenea rezultat, care l-a proiectat printre vedetele scenei noastre publice, Nicușor Dan se putea bate, în fine, cu mijloace solide, pentru concretizarea ideilor sale despre Bucuerști, pentru care se bătuse ca ONG-ist timp de 10 ani.

De aia îl votasem. De aia îl susținusem. Nu s-a uscat însă bine tușul de pe ștampila pusă de mine pe candidatul USB, și Nicușor Dan a și anunțat că USB dispare pentru a lăsa loc USR, care USR va intra în competiția pentru parlamentare. După ce i l-am dat, a lăsat Salvarea Bucureștilor și s-a apucat să salveze România. Admițînd că i-aș da votul ca să Salveze România, cine-mi garantează că, după parlamentare, cu un scor bun, Nicușor Dan nu va abandona Salvarea României pentru a Salva Europa? Europa mai întîi și Planeta, ba chiar și Galaxia, mai apoi”, a scris Cristoiu.

loading...

Jurnalistul mai notează că de la scrutinul din 5 iunie 2016, Nicușor Dan n-a făcut nimic pentru a-și transpune în practică Programul de Salvare a Bucureștilor, ci s-a ocupat cu campania pentru parlamentare, iar când cineva îți cere votul și tu i-l dai, luîndu-i în serios făgăduielile, e musai ca respectivul să respecte înțelegerea şi dacă n-o face, e un impostor.

„Nicușor Dan se fălește cu sondaje în care USR are peste 10%. Nu mă interesează. Poate să obțină și peste 50%. Pentru mine, tot un impostor rămâne. Mi-a făgăduit un Altfel de politică și face politică românească de care cu toți sîntem sătui pînă peste cap. Și, mult mai grav, m-a lecuit pentru totdeauna de iluzia naivă că în România se poate face și Altfel de politică!”, a concluzional jurnalistul Ion Cristoiu.

Mai mult, pe portalul Stiri pe surse se menţionează faptul că „Ajuns în Consiliul General al Capitalei din partea Uniunii Salvaţi Bucureştiul, Nicuşor Dan pare să-şi fi abandonat vocaţia de salvator în ultimele luni. Preşedintele USR a fost prezent la doar 4 din 10 şedinţe de Consiliu General. Pentru că a lipsit de ultimele trei şedinţe, Nicuşor Dan riscă să-şi piardă mandatul.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });