Ipocrizia lui Iohannis. Atacă Guvernul la Craiova și spune că în politică nu…
News

Ipocrizia lui Iohannis. Atacă Guvernul la Craiova și spune că în politică nu…

Preşedintele Klaus Iohannis dă dovadă de ipocrizie maximă la Craiova. El spune că în politică nu funcționează prezumția de nevinovăție făcând referire la cazul celor doi oficiali pe care îi vrea plecați din Guvern dar uită de modul în care a pierdut casa în instanță dar și de anul 2012. Mai mult acesta atacă și guvernul ca și cum nu era suficient.

loading...

In realitate lucrurile stau cu totul si cu totul altfel. Klaus Iohannis a fost un “penal” si a fost chiar in anii in care romanii incepeau sa auda de el, in anii in care se visa premierul Romaniei. Dovada a fost publicata de Lumeajustitiei.ro in urma cu un an, in octombrie 2016, cand am prezentat o ordonanta DNA, scoasa la iveala de jurnalistul jurnalistul Marius Albin Marinescu, directorul revistei Justitiarul din Sibiu, autor al numeroase dezvaluiri despre actualul presedinte.

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj important Executivului și liderilor coaliției de la guvernare, arătând că nu îl interesează dacă primește „demisii sau demiteri”, ci important este ”să avem o echipă guvernamentală care să nu aibă probleme”.

”Nu mă interesează dacă primesc demisii sau demiteri. Important este să avem o echipă guvernamentală care să nu aibă probleme”, a spus Iohannis.

 ”Persoanele cu probleme penale nu au ce căuta în funcțiile statului. În politică nu funcționează prezumția de nevinovăție, cum funcționează în Justiție. Pentru un politician care merge în fața poporului este importantă integritatea”, a spus Klaus Iohannis, aflat la Uzina Ford din Craiova. Exact pe tema cu ”penalii” a pierdut partidul Lui alegerile rușinos.

Iohannis a afirmat că aşteaptă, încă de la câştigarea alegerilor de către PSD, ”rezultate tangibile pentru români”. Şeful statului a spus că o criză politică induce consecinţe negative în economie.

loading...

”Orice criză politică are consecinţe, în primul rând negative. Se vede foarte limpede că în economie a apărut o nelinişte profundă, au fost anunţate într-un ritm ameţitor, de la începutul anului până acum, noi şi noi măsuri în domeniul fiscal. Este cazul să se liniştească lucrurile, să se reintre într-o zonă de predictibilitate, de stabilitate, pentru a permite şi mediului economic să performeze”, a spus Iohannis.

Preşedintele a cerut mai mult de la Guvern decât creştere economică pe baza consumului.

”Avem o creştere economică. Se ştie că ea se datorează în bună măsură consumului, care la rândul lui este posibil şi datorită creşterilor salariale. Până aici, toate bune, însă dacă vrem să avem în continuare o economie în creştere trebuie să trecem la măsuri care sunt predictibile, care aduc sustenabilitate, care aduc dezvoltare pe termen mai lung. Altfel, tot ce am câştigat se pierde”, a mai spus preşedintele României.

 

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });