News

Ipoteză halucinantă: Cum șantaja Laura Codruța Kovesi procurorii / presa

Avocatul Aurelian Pavelescu lansează o ipoteză năucitoare. Acesta scrie pe contul său de socializare că procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, știa despre problemele procurorilor Doru Țulus și Mihaela Iorga încă din 2013, potrivit Antena 3.

Avocatul califică drept „mafiot” modul în care a procedat Laura Codruța Kovesi. Mai mult, Aurelian Pavelescu lansează întrebarea dacă nu cumva Laura Codruța Kovesi nu i-ar șantaja pe cei doi procurori cu date și documente din arhiva SIPA:

loading...

Avocatul Aurelian Pavelescu a explicat, într-o intervenție telefonică în emisiunea Ediție de weekend, pe ce se bazează afirmațiile sale:

„Doamna Kovesi nu avea cum să aibă informația despre Doru Țuluș în câteva ore. Practic, de la momentul în care procurorul Țuluș a refuzat testul poligraf și denunțul doamnei Kovesi către Inspecția Judiciară, s-au scurs câteva ore, o zi. Era foarte clar că informația era la doamna Kovesi de mult mai mută vreme, aceea că Doru Țuluș ar fi făcut o tranzacție civilă cu un domn care ulterior a fost cercertat de DNA”, a spus avocatul Aurelian Pavelescu.

loading...
To Top