Isterie fără limite: Ponta s-a văzut cu Putin! O guvernare a PSD, risc de securitate națională
News

Isterie fără limite: Ponta s-a văzut cu Putin! O guvernare a PSD, risc de securitate națională

Liderul liberal, Alina Gorghiu, pare că şi-a găsit tema de campanie în lipsa unui program de guvernare: PSD ne vinde ruşinlor, bucată cu bucată. Mare păcat! Tocmai acum când „ne-am luat ţara înapoi…”

Gorghiu acuză că PSD vrea cu orice preț să se izoleze pe scena politică ocupând un meritoriu loc unu la capitolul minciuni, demagogie iar mai nou expune România și la riscuri de securitate, îndemnând, prin tăcere, la o schimbare a politicii externe și de apărare.

loading...

„Adevărul este că de la Ion Iliescu încoace, PSD a tot făcut jocurile politice ale Rusiei atingând apogeul în perioada lui Victor Ponta care a sfidat orice urmă de inters național și a pus mai presus interesele sale de grup. Doar ca să vă amintesc: a fost la Soci să se vadă cu Putin inainte de alegerile din 2014, apoi s-a dus la Baku sfidând toată Europa, a făcut intervenții pentru companii controlate de ruși, iar acum, când România rămâne singura țară pro-europeană și pro-NATO din zonă, susține reducerea bugetului apărării și pune la îndoială obiectivele politicii externe ale României”, a afirmat preşedintele PNL.

Gorghiu susţine că i-a cerut lui Dragnea sa spuna clar, fara ocoliş, dacă PSD mai respectă Pactul Naţional pentru Apărare semnat în ianuarie 2015.

PSD s-a foit, s-a fofilat și tot nu a răspuns. Dragnea a spus ceva, dar nu a fost foarte clar. Ce face cu Ponta? Îl mângâie pe creștet? Și ambiguitatea este un răspuns. Mie îmi e clar, cred că și dumneavoastră: PSD nu dă nici un fel de garantii clare cu privire la intentiile sale de politica externă. Devine tot mai evident: o guvernare a PSD înseamnă un risc de securitate națională!”, a concluzionat Gorghiu. Grav?

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });