News

Jurnalist, apel la PROTESTE: Oameni in strada pana le intra guvernantilor FRICA in oase

Jurnalistul Dan Tapalaga face apel la organizarea de actiuni de strada pentru a forta Guvernul sa se implice activ si eficient in constructia de autostrazi. El este revoltat de o noua amanare a inceperii lucrarilor la autostrada Pitesti-Sibiu, potrivit aktual24.ro.

„Au aruncat cu bani in bugetari si normal ca azi nu mai gasesc o letcaie pentru investitii in infrastructura. Cum banii europeni nu mai prea pot fi furati, nu-i intereseaza. Dar pe noi n-ar trebui sa ne dezarmeze toatea astea. Stim de 27 de ani ca fura si sunt incompetenti, dar am invatat in ultimii ani ca nu avem voie sa ne resemnam. O petitie pentru constructia de autostrazi, o campanie furibunda si oameni in strada pana le intra frica in oase.

loading...

In extremis, blocarea drumurilor si boicot general pe drumurile sufocate ale Romaniei pana cand politicienii vor intelege ca nu mai merge asa. Eu zic sa nu-i mai lasam si sa nu ne tragem singuri frana de mana. Piciorul pe acceleratie si claxoane in freza pana ii trezim!

Am dovedit de atatea ori pana acum ca sta doar in puterea noastra sa iesim din mocirla. Nimeni nu ne va scoate de acolo daca noi nu vrem si nu miscam un deget. (…) De ce sa ne omoram intre noi in trafic? De ce sa nu cheltuim energia asta sa pune maxima presiune pe ei?”, a scris Tapalaga pe Facebook.

Compania Nationala de Autostrazi (CNAIR) a reziliat de facto un controversat contract ce dateaza din 2015 pentru realizarea studiilor de fezabilitate pentru Autostrada Pitesti-Sibiu, potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor citate de hotnews.ro. Autostrada e cruciala pentru legarea estului tarii de vest.

loading...
To Top