News

Jurnaliștii BINOMULUI au intrat în CONFLICT. „Este un LINGĂU” / presă

Mircea Marian şi Dan Tapalagă sunt consideraţi jurnaliştii binomului SRI – DNA, potrivit Evenimentul Zilei. Aceştia au avut un schimb de replici pe Facebook. Cei doi jurnalişti au început un schimb de replici pe reţeaua de socializare Facebook, după ce unul dintre ei a scris că Dragnea darâmă ţara din interior.

„Eu îl stimez pe jurnalistul Dan Tapalagă. O spun foarte serios. Îl ştiu de când lucra la BBC, era dur şi dedicat. Anchetele lui – excelente. Dar postura de lingău al preşedintelui Iohannis îl face complet ridicol. Comentariul său „Iohannis construieşte afară, Dragnea dărâmă în ţară” e plin de platitudini şi de mituri care pregătesc viitoarea campanie electorală. Dar cred că astfel de ode jenante nu-l ajută nici pe Iohannis, nici pe Dan”, a scris pe facebook Mircea Marian.

loading...

Nu s-a oprit aici, ci a preferat să mai adauge în comentarii şi că Dan Tapalagă ar trebui să ştie anumite lucruri atunci când face o declaraţie.

„Să spui că pe Polonia „nu se mai poate conta” şi România este o insulă pro-occidentală în regiune e complet fals. Polonia investeste serios în apărare – nu ca noi, pe hârtie – şi este un lider regional incomparabil mai influent – dovadă că Trump merge la ei, în iulie. Polonia a avut niste probleme de regim democratic, dar nu se compară cu ceea ce a facut Dragnea în România. Şi putem continua…Şi nici un om serios de pe această planetă nu va avea neruşinarea să spună că Iohannis mediază între Trump şi Merkel. Asta e o minciună pe care au mai rulat-o şi alţii, dar ne facem de ras. Chiar nu au nevoie de KI ca să negocieze, sunt zeci de alte canale. Am cunoscut, am discutat şi am învăţat cateva ore de la unul din negociatorii secreţi, neoficiali mai degrabă, dintre Palestina si Israel…Nu vă cer dvs să ştiţi lucrurile astea, dar Dan le ştie…”, a mai scris jurnalistul pe Facebook.

loading...
To Top