Jurnalistul #rezist Malin Bot sare la gatul lui Andronic dupa dezvaluirile despre Ghita
News

Jurnalistul #rezist Malin Bot sare la gatul lui Andronic dupa dezvaluirile despre Ghita

Jurnalistul #rezist, Malin Bot, a lansat un atac virulent la adresa lui Dan Andronic dupa ce acesta a publicat un reportaj de la Belgrad cu Sebastian Ghita. In opinia lui Bot, Andornic s-a dus la Ghita, pe de o parte ca sa-si regleze detaliile campaniei de manipulare derulata de cei doi, dar si pentru a servi ca o curea de transmisie a gruparilor care il sustin pe Ghita si spera ca prin el sa obtina decapitarea DNA si plasarea acolo a unui procuror-sef obedient politic care sa închidă dosarele in lucru.

„Andronic publica o compunere despre cum s-a plimbat el pe strazile din Belgrad, la brat cu Ghita. E pierdere de vreme sa citesti textul prin care multiplul inculpat Andronic vrea, de fapt, sa abureasca lumea ca nu s-a vazut cu Ghita si in trecut, asa cum a scris Hotnews.

Cred ca lui Andronic, de fapt, ii țâțâie popoul ca se mai alege cu un dosar penal de pe urma intalnirii clandestine cu multiplul inculpat fugar Ghita. Bazat pe ceea ce stiu bine despre parteneriatul celor doi, tot ce s-a întâmplat in ultimul an, toate dezinformarile si manipularile preluate reciproc si plimbate intre RTV si EVZ, sunt rezultatul unui plan bine pus la punct si bine discutat de ei.

Daca Andronic a fost la Belgrad, a fost sa se vada cu Ghita si sa stabilească urmatoarele miscari din campania comuna de dezinformare de tip voiculescian. Nu a fost nici sa scrie Andronic reportaje mediocre, nici sa sa se vada cu „consultanți” sau orice alte vrajeli arunca acum.

loading...

Opinia mea e ca si acum Andornic s-a dus la Ghita, pe de o parte ca sa-si regleze detaliile campaniei de manipulare derulata de cei doi, dar si pentru a servi ca o curea de transmisie a gruparilor care il sustin pe Ghita si spera ca prin el sa obtina decapitarea DNA si plasarea acolo a unui procuror-sef obedient politic care sa închidă dosarele in lucru.

Veti vedea ca zilele următoare va aparea un nou circ de tip „Cucuvelele”, „Sufrageria lui Oprea”, „SIPA”. Andronic e in cardasie cu Udrea & Basescu. Ar putea sa fie porumbel calator pentru schimbul de mesaje intre ei. In acelasi timp, Andronic e sustinut acum de gruparea Voiculescu – Dragnea – Tariceanu. Prezentele porumbelului la televiziunea motanului parnaias Felix sunt proba indubitabila a acestei complicitati.

E posibil ca Andronic sa fie si curea de transmisie intre aceasta grupare si Ghita. Avand in vedere cum s-a miscat majoritatea PSD in a demara anchete parlamentare dupa „dezvaluirile” lui Andronic, sunt mai tentat sa spun ca multiplul inculpat serveste ca porumbel calator pentru interesele gruparii Dragnea – Tariceanu. Interese care sunt comune cu ceea ce vrea Udrea & co.

Sunt acum toti #aceeasimizeriePentru mine e cert ca nu s-a dus ditamai Andronic pana la Belgrad ca sa ne scrie un reportaj de guguștiuc despre cum s-a plimbat el de mana cu Ghita, aproape romantic, pe strazile infrunzite ale capitalei Serbie si despre cat de schimbat e Ghita, saracutul de el, ca sa-i plangem noi de mila. In marea lui aroganta, Andronic crede ca poate sa prosteasca lumea cu vrajeala ieftina pe care o publica azi in EVZ. Nu e prea inteligent, daca isi imagineaza ca cineva ii crede aburelile”, scrie Bot.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });