News

La un pas de ”cafteală”. Turcescu vs. Ștefănescu: Hai afară. Să facem ca în liceu

După episodul bătăii într-un studio de televiziune dintre Mirel Palada și Mihai Goțiu, un alt astfel incident a fost aproape să se consume, de această dată în studiorile România TV. Potrivit Antena 3, protagoniștii au fost: secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, și fostul jurnalist Robert Turcescu, ajuns între timp, parlamentar PMP.

Cei doi s-au contrat pe tema bodyguarzilor cu care Codrin Ștefănescu ar fi venit marți la Înalta Curte ca să-l susțină pe Liviu Dragnea la procesul acestuia.

„Când are nevoie de protecţia clanului Cordunenilor, e clar, e o problemă. Sunt trei fantome care îi bântuie pe cei din PSD şi au nevoie de clanuri ca să îi apere”, a spus Turcescu, cuvinte care l-au enervat pe Ștefănescu: „Domnul colonel Tucescu. Aberaţi şi nu înţelege lumea nimic”.

loading...

Dialogul s-a încins, cu Ștefănescu făcând trimitere la autodenunțul făcut în direct de Turcescu, în trecut, cum că ar fi fost ofițer acoperit și cu o invitație la o bătaie, ca-n liceu, afară, în Piața Presei.

„Aveţi curaj să ieşim împreună, noi doi afară? Singuri?”, l-a întrebat liderul PSD pe Turcescu, care a încercat să evite subiectul, făcându-se că nu înțelege.

Ulterior, cei doi, la apelul moderatoarei, s-au mai domolit.

loading...
To Top