News

Laura Kovesi a ajuns subiect de RÂS. Pătraru a comentat prezența ei în casă la Oprea

După ce Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea Sinteza Zilei un document oficial al Parchetului General în care se arată că Laura Codruța Kovesi a fost în sufrageria lui Gabriel Oprea în seara alegerilor prezidențiale din 2009, șefa DNA a ajuns ținta ironiilor. Realizatorul TVR, Dragoș Pătraru, a avut grijă să o taxeze dur pe Kovesi, în stilul caracteristic spunând că vizita a fost de „natură privată„.

A, doamna Kovesi, sarut mana.Gata doamnă, să știți că s-a rezolvat, nu mai e nevoie să ne ziceți dacă ați fost la Oprea acasa, că poate v-a scăpat asta. Să știți că nu ne-ați zis până la urmă, cică și băieții ăștia uită să vă întrebe când vă iau câte un interviu în care încearcă din răsputeri să vă pună în dificultate dar nu reușesc. Dar ne-a zis Parchetul General, si e scris negru pe alb într-un document oficial de la domnul Augustin Lazăr.

Dacă vă amintiți acum două luni s-a făcut Comisie parlamentară de anchetă, acea comisie la care doamna Kovesi n-a vrut să vină. Parchetul General a anunțat că deschide dosar, că anchetează, să vadă dacă a fost ceva necurat cu alegerile din 2009. Ei bine, dosarul a fost clasat imediat spunându-se că n-a fost nicio fraudă. Ok, ok, dar iată ce zice documentul de clasare de la Parchetul General, atenție. Da domnule, au dat ”nenorociții” ăștia de la Antena 3.

loading...

Aoleu, cum? Așadar probele testimoniale, adică mărturiile acestor oameni arată ce, arată că a fost un eveniment de natură privată? Unde? La Oprea acasă. Și cine era la Oprea acasă? Păi următorii, documentul acesta zice, atenție: Maior, Dâncu, Coldea, Onțanu, Anghel Iordănescu și doamna Laura Codruța Kovesi. Așadar tot ceea ce ne interesa, am aflat.

Doamna Kovesi a fost în sufragerie la Oprea, la penalul Oprea, cu penalul Onțanu. A nu, nu, nimic ilegal, Doamne ferește, vizite din astea de ”natură privată”. Apropo de natură, asta ar mai lipsi să gasească ”animalele astea” de la Antena 3 printr-un dosar că ați fost și într-o vie la un moment dat. Dar repet, asta nu înseamnă nimic, na, vizite mă ca oamenii, ce e vreo rușine că sunteți prietenă cu Gabi Oprea acu’ sau cum?

Cum, cum? Doar la întâlniri instituționale? Nu, nu, că n-am înțeles. Haideți mă, haideți ma plecați cu înregistrările astea de aici. Sunt falsuri doamnă, le-au scos ei din context, le-au lipit, ai dracului ziariști. Dar nu sunt reale, nu?! Nu!? Doamna Kovesi?”., spune Dragoș Pătraru în emisiunea Starea nației de la TVR.

loading...
To Top