Celebritati

Laura Vicol, replică USTURĂTOARE după gestul lui Horodniceanu

Avocata Lauta Vicol s-a revoltat după ce la România TV a avut loc un dialog halucinant între șeful DIICOT Daniel Horodniceanu și cunoscutul jurnalist, Victor Ciutacu.

loading...

Iată dialogul dintre cei doi:

Victor Ciutacu: „Domnul meu, am văzut în ultima perioadă și aici iar o să mă acuzați de rea-voință…”

loading...

Daniel Horodniceanu: „Eu nu vă acuz de nimic, deocamdată…”

Victor Ciutacu: „Aa… deocamdată? Să mă aștept la o convocare la DIICOT? Adică sunt pregătit, m-am obișnuit cu Parchetul General!”

Daniel Horodniceanu: „E în regulă, o să vedem dacă se merită”.

Victor Ciutacu: „… dacă se merită?!… Să-l anunț și eu pe domnul (avocat) Chiciu să fie pregătit… dar să fie după 7 dimineața”.

Dacă aș fi vreo găină de Gostat, m-aș tăvăli în chinuri că m-a amenințat în direct”, a declarat Victor Ciutacu după un schimb de replica cu (încă) șeful DIICOT, procurorul Daniel Horodniceanu.

Avocata Laura Vicol îi transmite ține să-i transmită un mesaj lui Daniel Horodniceanu: mi se face rau de nervi cand te vad cum ameninti in direct fara umbra de bun simt sau deontologie profesionala

”Intotdeauna mi-au placut oamenii aroganti si destepti, care iti dau lectii de viata, stiinta si nu te poti supara pe ei pentru ca pur si simplu nu ai contraargumente, dialogul este unul spumos, constructiv si se termina intotdeauna cu zambetul pe buze.
Insa atunci cand aroganta e in coniventa infractionala cu prostia, ma apuca o revolta maxima si am un profund sentiment de voma pe care il simt pana in maduva oaselor.

Pai bine, stimabilule, cand eu spun ca functia iti ia mintile, trebuie sa ma crezi! Am fost ferm convinsa ca vei schimba lucruri, mare naiva am fost:(
Nu, nu pot sa te respect atunci cand spui cu nonsalanta maxima ca nu are de ce sa raspunda cineva pentru ca un dosar e tinut de 11 ani sub popourile voastre, mi se face rau de nervi cand te vad cum ameninti in direct fara umbra de bun simt sau deontologie profesionala, iar faptul ca vorbesti agramat pune capac la tot ce-am spus mai sus! Sa merite, nu sa SE merite, pentru ca nu SE exista sa vorbesti asa cand reprezinti o institutie si ataci public oamenii.  Nu va mai e rusine de nimeni si nimic? Frica de Dumnezeu mai aveti?”, a scris Laura Vicol pe pagina de socializare. Momentul mentionat dintre dintre Ciutacu si Daniel Horodniceanu este mai jos.

loading...