Liberalul care intrase în refuz de hrană a simțit că FOAMEA E GREA: Am suspendat protestul
News

Liberalul care intrase în refuz de hrană a simțit că FOAMEA E GREA: Am suspendat protestul

Doar un joc de imagine. Deputatul PNL Florin Roman a anunţat că suspendă greva foamei începută luni, după amiază, în urma unei discuţii avute preşedintele PNL, Ludovic Orban, şi cu preşedintele Camerei, Liviu Dragnea, Roman invocând faptul că PSD a reacţionat la chestiunile invocate ca sursă a protestului.

loading...

”În urma discuţiei cu dl. Liviu Dragnea şi cu preşedintele PNL, Ludovic Orban (…) voi suspenda greva foamei, deoarece în ceasul al 12-lea a existat o reacţie a PSD pe ambele subiecte invocate de mine. Am reuşit să oprim o prevedere inutilă şi provocatoare în Legea administraţiei publice, în 2017 când românii şi maghiarii se înţeleg cel mai bine din toată istoria. Am reuşit să obţinem, în acelaşi timp, banii pentru centenar la Alba Iulia”, a anunţat, pe Facebook, Florin Roman.

Liberalul reproşează puterii că nu este capabilă să dialogheze pe chestiuni ”de interes şi sensibilitate naţională” şi atrage atenţia că, dacă va constata că PSD a minţit, va relua protestul.

loading...

”2018 trebuie să fie anul tuturor românilor, un an al respectului reciproc, un an în care Statul Român să ne poate face mândri pe toţi, să fie un stat funcţional şi nu unul captiv unei majorităţi a pumnului în gură sau a guvernării discreţionare”, a mai scris Roman.

Deputatul PNL Florin Roman a anunţat, luni, în jurul orei 15, că a intrat în greva foamei, cerând Guvernului să aloce bani pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri, liberalul urmând să nu mai părăsească Palatul Parlamentului pe durata protestului.

“Am luat decizia de a intra în greva foamei, a fost o decizie grea, nu a fost o decizie luată peste noapte (…) Motivul pentru care intru în greva foamei este că am solicitat sprijin din partea statului pentru finanţarea Monumentului Unirii care nu este o piatră, aşa cum îl cataloghează unii şi alţii, este un monument dedicat românilor care au murit pe front pentru ca noi să trăim astăzi într-un stat naţional modern”, a declarat deputatul PNL Florin Roman, la Palatul Parlamentului.

Florin Roman a afirmat că dacă nu suntem în stare ca naţie să onorăm jertfa acelor oameni înseamnă că “nu suntem pregătiţi cu adevărat de Centenar”. Liberalul a precizat că după nouă luni de zile de “dialog surd cu reprezentanţii puterii”, nu există buget pentru Centenar, calendar de evenimente, nu există viziune.

loading...
To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });