News

Lider PSD, despre SCANDALUL Dragnea – Bot: Mălin Bot și gașca lui securistoidă să…

Mai mulți oameni care se aflau pe holurile ÎCCJ au sărit ieri în apărarea lui Liviu Dragnea după ce Mălin Bot și alte persoane neidentificate l-au apostrofat pe liderul PSD țipând în urechea acestuia cum o să se ducă la pușcărie și fluturând ostentativ cătușe în fața lui.

Codrin Ștefănescu a povestit pentru DC News cum s-a întâmplat totul. Acesta a venit la proces însoţit de membri ai PSD şi revoluţionari, pentru că a văzut la televizor că protestatarii sunt agresivi.

loading...

„Au fost incidente. Noi, cei din PSD, nu putem accepta ca în fața unei instanțe într-un proces normal, legal și sper corect, să-și facă de cap o bandă de agitatori care pretind că reprezintă societatea civilă. Este o minciună. Reprezintă statul paralel! Societatea civilă nu are de-a face cu violențele, înjurăturile și amenințările pe care ei le proferează împotriva membrilor PSD.

Eu și alți colegi din București, când am văzut ce se întâmplă, când am văzut agresivitatea lui Mălin Bot și a unei dudui fără serviciu care își făcea selfie în timp ce înjura, ne-am dus la proces. Am făcut acest lucru pentru ca Mălin Bot și gașca lui securistoidă să înțeleagă că raportul de forțe în societate este de 9/10, adică din zece români, nouă sunt cu PSD.

Prin urmare, această haită agresivă care face tămbălău, încearcă să rupă hainele membrilor PSD, să înțeleagă că nu i-a ieșit povestea.Când a văzut că nu îi iese diversiunea, Mălin Bot a început să se plângă. De acum înainte, la procese unde sunt membri PSD, la ieșire, le promit că vom fi acolo; eu și camarazii mei de la Revoluție. Unii au în corp și acum gloanțele încasate atunci. Am luptat pentru dreptul de a manifesta, dar nu violent!”, a zis Codrin Ștefănescu pentru DC News.

loading...
To Top