News

Liderul PSD: Iohannis îi umileşte pe români. Trimite legea la CCR din motive politice

Preşedintele Klaus Iohannis îi umileşte pe români, iar motivaţiile pentru care trimite legea la CCR sunt exclusiv politice. Este afirmaţia liderului PSD, Liviu Dragnea. Aceata vine după ce Iohannis s-a opus eliminării a 102 de taxe nefiscale şi trimiterea legii la CCR.

„Înainte să recurgă la astfel de metode privitoare la legea prin care am eliminat cele #102taxe, Klaus Iohannis ar fi trebuit să meargă la una din cozile la care românii stau doar pentru a plăti una din aceste taxe. Ar fi înţeles de ce această lege este bună şi necesară. Klaus Iohannis nu trăieşte printre români şi nu înţelege că oamenii pierd zeci de ore în fiecare an pentru a plăti aceste taxe nefiscale. Preşedintele îi umileşte pe români, iar motivaţiile pentru care trimite legea la CCR sunt exclusiv politice.  Vreau să vă asigur că, și de acum înainte, vom face tot ce este legal pentru a pune această lege în aplicare. Doar aşa românii vor face parte din#clasademijloc„, a precizat Dragnea.

loading...

Președintele Klaus Iohannis contestă la CCR legea care prevede eliminarea a peste 100 de taxe, lege care a fost votată luna trecută. Legea inițiată de președintele PSD Liviu Dragnea presupune eliminarea a 102 de taxe nefiscale, taxe care, susțin inițaitorii, nu ar avea un impact foarte mare.

Președintele Klaus Iohannis contestă această lege și cere o opinie a CCR pentru că, susține Iohannis, eliminarea acestor taxe ar putea afecta supraviețuirea unor instituții publice și ar avea un impact asupra bugetului. În cererea de reexaminare, Klaus Iohannis admite faptul că mulți cetățeni își doresc să se elimine o parte dintre acestea taxe, numai că acest lucru trebuie să se facă coerent și responsabil, caracteristici pe care acest proiect de lege nu le-ar respecta.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top