Liderul unioniștilor, George Simion: Guvernul Cioloş a fost cel mai rău pentru noi
News

Liderul unioniștilor, George Simion: Guvernul Cioloş a fost cel mai rău pentru noi

Liderul unioniștilor, George Simion, s-a arătat revoltat şi dezamăgit de conducerea României şi aduce o critică Guvernului Cioloş şi preşedintelui Iohannis. Acesta spune că Iohannis are un discurs perimat când afirmă că susține în continuare calea europeană a Republicii Moldova. Mai mult, Simion anunţă că unioniştii au fost evitați de când s-a instalat Guvernul Cioloș.

”Atitudinea lui Iohannis este de râs dacă nu ar fi de plâns. Dacă până acum era mut, acum s-a trezit să vorbească primul. El a salutat primul ieșirea lui Dodon peședinte. Faptul că Iohannis a declarat că susține în continuare calea europeană a Republicii Moldova este un discurs perimat, e o limbă de lemn. Klaus Iohannis coordonează politica noastră externă. Nu a dat niciun semnal oamenilor să iasă la vot. România cu precădere în ultimul an, a fost absentă total. Nu am contat nici prin președinte, nici prin Guvern. De când e Guvernul Cioloș, am fost evitați. Nu s-a discutat cu noi niciodată. Am fost ocoliți în mod intenționat. Noi am organizat acțiuni la care membri Guvernului nu aveau voie să absenteze. Spre exemplu, am organizat Congresul Primarilor din România și Republica Moldova, iar jumătate din primarii din Moldova, 450 din 900, au fost prezenți, dar nu a fost prezent niciun membru al Cabinetului.

loading...

Mai mult, au fost interziși. Unii pe care îi cunoșteam personal au dorit să participe, dar li s-a spus să nu o facă. Pentru noi, ca organizație, acesta a fost cel mai rău guvern. Și iată rezultatele. Ei au transmis că mitingul nostru din București îl scoate pe Dodon președinte, dar ce mesaj a dat Cioloș la aceste alegeri? Ce mesaj a dat Klaus Iohannis? Nu a fost niciun mesaj, politica lor a fost egală cu zero.

Noi nu contăm. Mai degrabă cred că li s-a luat o piatră de pe inimă, o grijă tovarășilor de la București că nu mai trebuie să dea nicio explicație despre Chișinău, acum că e Dodon acolo. Au scuza perfectă”, a spus liderul Acțiunii 2012, pentru DC News.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top
// Infinite Scroll $('.infinite-content').infinitescroll({ navSelector: ".nav-links", nextSelector: ".nav-links a:first", itemSelector: ".infinite-post", loading: { msgText: "Loading more posts...", finishedMsg: "Sorry, no more posts" }, errorCallback: function(){ $(".inf-more-but").css("display", "none") } }); $(window).unbind('.infscr'); $(".inf-more-but").click(function(){ $('.infinite-content').infinitescroll('retrieve'); return false; }); $(window).load(function(){ if ($('.nav-links a').length) { $('.inf-more-but').css('display','inline-block'); } else { $('.inf-more-but').css('display','none'); } }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });