News

Liviu Dragnea consideră că Laura Codruța Kovesi nu trebuie să demisioneze în urma înregistrărilor

Liviu Dragnea consideră că Laura Codruța Kovesi nu trebuie să demisioneze în urma înregistrărilor prezentate de presă în această perioadă pentru a nu declanșa o nouă criză. Dragnea s-a referit și la faptul că președintele Klaus Iohannis lipsește din țară, fiind plecat în vizite externe importante, și că nu ar fi benefică o demisie a lui Kovesi, potrivit Stiri pe surse.

loading...

”Din păcate, da. Dacă acele înregistrări sunt autentice, situația e foarte gravă. Asta arată un tip de abordare care nu e corect și legal din partea unor procurori sau a unei instituții. Am înțeles că Inspecția Judiciară s-a autosesizat, că ministrul Justiției a recționat. Atâta timp cât președintele nu e în țară, amân să mă pronunț. Nu am vorbit cu domnul președinte. Mă veți întreba dacă Kovesi trebuie să plece. O criză se închide miercuri, nu trebuie să mai venim cu altă criză. În plan personal, m-a deranjat foarte tare.

Aproape toate afirmațiile sunt pe lângă lege și Constituție. Aștept un document care să spună dacă acele înregistrări sunt autentice și o să spun și eu foarte multe.”, a declarat Liviu Dragnea.

loading...
To Top