News

Liviu Dragnea lovește cu Bostanul în Prună: Cu cât dispreț acești tehnocrați îi privesc pe români

Liderul PSD Liviu Dragnea îi taxează pe tehnocrații lui Cioloș de la Justiție și Comunicații. Dragnea spune că ei au votat strâmb și că românii sunt disprețuiți de acești tehnocrați.

loading...

“Doamna Prună, ministrul Justiției, care a spus că “discuția despre drepturi e un lux” și acest domn, Bostan, ministrul Comunicațiilor, care practic a zis că învățământul gratuit este o măsură greșită, cerând prin asta anularea dreptului fundamental la educație, au depus următorul jurământ: „Jur să-mi dăruiesc toată puterea și priceperea pentru propășirea spirituală și materială a poporului român, să respect Constituția și legile țării, să apăr democrația, drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, suveranitatea, independența, unitatea și integritatea teritorială a României. Așa să-mi ajute Dumnezeu!” Asta înseamnă că acești doi trecători prin Guvernul României au jurat strâmb. Aceste afirmații, precedate de altele la fel de revoltătoare ale altor membri ai Guvernului Cioloș, arată cu cât dispreț acești tehnocrați îi privesc pe români”, a precizat Dragnea.

La ora actuală curg cererile pentru demiterea ministrului Comunicațiilor, Marius Bostan care a reușit să scandalizeze opinia publică după ce a jignit atât părinții cât și profesorii. Bostan a susținut ieri că „profesorii îşi bat joc de meseria lor” şi părinţii ar trebui „să plătească 100 de lei pe lună” pentru educaţia copiilor ca să simtă că nu e gratis. Acum, politicienii și sindicaliștii au făcut front comun și îi cer lui Cioloș să demită din funcție. Premierul însă s-a mulțumit să-l “avertizeze verbal” și a transmis prin purtătorul de cuvânt al guvernului că nu îl dă afară pentru aceste declarații.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

To Top