News

Liviu Dragnea, LOVIT chiar din INIMA partidului

După ce Elena Udrea a declarat că Liviu Dragnea este un politician șantajabil, europarlamentarul Cătălin Ivan susține că acest lucru a venit ca o confirmare că liderul PSD făcea parte din sistemul lui Traian Băsescu.

loading...

„Eu o văd ca o confirmare. Încă de prin 2015, spuneam aici la dumneavoastră în platou când ne luptam cu sistemul lui Traian Băsescu în 2013, 2014, încă în 2015 era încă puternic, spuneam că sistemul lui Traian Băsescu nu înseamnă numai PDL și ce mai avea prin jur, Schmidt-Hăineală, care acum e foarte apropiată de Liviu Dragnea, ci sunt și de prin celelelalte partide.

S-a dovedit în cei doi ani de zile de atunci până astăzi și acum o spune răspicat și Elena Udrea că mulți din PSD stăteau la masă cu sistemul, printre care și Liviu Dragnea. Liviu Dragnea stătea la masă cu Coldea, era la întâlnirile respective, la unele dintre ele, Liviu Dragnea o salvează pe Schmidt-Hăineală, exponentul sistemului și o pune prin tot felul de ministere și îi caută un loc în Guvern, când membrii de partid nu au loc, deci sistemul acela a lui Traian Băsescu nu era doar al lui, erau și alții din alte partide, ceea ce astăzi confirmă și Elena Udrea”, a declarat Cătălin Ivan, în emisiunea La Ordinea Zilei.

loading...
To Top