News

Liviu Dragnea răspunde acuzațiilor lui Victor Ponta: Sunt trist

Liviu Dragnea răspunde acuzațiilor lui Victor Ponta. ”Nu ştiu ce urmăreşte. Sunt trist”, transmite liderul social-democrat în contextul în care fostul premier a susținut ca Dragnea i-ar fi cerut să treacă lacul Belina de la Apele Române la Consiliul Județean Teleorman. Ponta pretinde că nu știa că domeniul avea să ajungă ulterior la firma Teldrum, informează B1 TV.

Liviu Dragnea i-a răspuns fostului său coleg de partid.

„Am spus, de mult timp, că nu comentez zicerile fostului meu coleg. Nu ştiu ce urmăreşte. Sunt trist, şi colegii mei sunt la fel”, a declarat șeful social-democraților.

Fostul premier, Victor Ponta, susține că Liviu Dragnea a fost protejat până acum de instituțiile statului. Potrivit acestuia, se știa de foarte mulți ani că actualul lider PSD controlează Tel Drum.

Victor Ponta continuă atacul la fostul său aliat, Liviu Dragnea cu ajutorul HotNews, publicație la care s-a adresat în trecut cu mai multe apelative deloc măgulitoare. Dar se pare că acum prinde bine în răfuiala cu liderul PSD. Fostul premier face afirmații grave și se leagă de afacerile șefului PSD: Tel Drum și lacul Belina.

loading...

Acesta spune că ”baronul de Teleorman” i-a cerut pe când era vicepremer să treacă lacul Belina de la Apele Române la Consiliul Județean Teleorman, menționând că a semnat hotărârea de guvern fără să știe ca lacul va ajunge în final la Tel Drum.

Ponta precizează că Dragnea l-a invitat ulterior de mai multe ori pe lacul Belina, unde a fost la pescuit și fostul premier Sorin Grindeanu.

“Domnul Dragnea mi-a cerut, a facut de altfel hartia pentru guvern, pentru trecerea acelui lac (nr. Belina) la Consiliul Judetean Teleorman.(…) M-am si enervat dupa aceea, si am vorbit si cu Sorin Grindeanu, si i-am zis, Sorin, tu stii unde te duci? Nici eu nu am stiut unde ma duc. Cum poate sa ne puna in situatia asta, sa mergem in locuri ale lui Tel Drum?

Am fost destui oameni invitati acolo fara sa stim ca era proprietatea Tel Drum, am aflat de la dvs de la presa acest lucru. (…) Eu am asumat ca merg la o proprietate privata a domnului Dragnea, daca stiam ca ma duc intr-un loc al Tel Drum nu m-as fi dus”, a declarat Ponta pentru Hotnews.

Ponta acuza serviciile de informatii si DNA ca ar fi stiut in toti acesti ani „totul despre Tel Drum” dar ca l-ar fi protejat pe Liviu Dragnea.

Serviciile de informatii, si DNA, cunosc totul despre Tel Drum de foarte multi ani. Unde a fost protectia sau poate nu-i nimic ilegal, habar nu am. Dar de ce nimeni nu a facut nimic in acesti ani, e o intrebare la care eu nu am raspuns, nu stiu daca il aveti dvs. Dar e clar ca e o protectie, totusi”, afirmă fostul premier. Totuși după toate acestea se poate spune că Victor Ponta a trecut de partea Sistemului?

loading...
To Top