News

Liviu Dragnea, semnal important pentru șeful ANAF

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi că şeful ANAF Bogdan Stan nu este în pericol să fie schimbat şi a precizat că cei de la ANAF au foarte mult de recuperat.

„Ei (cei de la ANAF – n.r.) au foarte mult de recuperat. Trebuie să discutăm foarte cinstit. Nu ne-am jucat, nu a fost un exerciţiu de imagine schimbarea Guvernului. Au foarte mult de recuperat. Nu este pus în pericol postul şefului ANAF”, a spus Dragnea, la Parlament.

loading...

El a adăugat că miercuri seară a avut o discuţie cu premierul Mihai Tudose legat de acţiuni care ar putea duce la îmbunătăţirea activităţii ANAF.

„Am avut aseară o întâlnire cu primul ministru. Ei au avut ieri patru – cinci ore o discuţie şi cu Finanţele şi cu ANAF-ul şi cu alţi miniştri şi au identificat 30 şi ceva de acţiuni care au în vedere o îmbunătăţire a activităţii ANAF, dar şi un pachet serios de acţiuni contra evaziunii fiscale, inclusiv a unor acţiuni din vămi. De asta au fost chemaţi acolo, ca să discute serios, nu ca să fie muştruluiţi”, a explicat Dragnea.

loading...
To Top